Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ !!


Από το Σεμνό & Ταπεινό
Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,
Κατ' αρχήν Χρόνια Πολλά για αύριο (εγώ μια ζωή γιορτάζω την γέννεση της Πασοκάρας). Ο θεός να δίνει χρόνια στο Κίνημα και να τα κόβει από τον ΣΥΡΙΖΑ...
Τα ψέματα τελείωσαν, τα μπάνια του λαού ολοκληρώθηκαν, τώρα τα κεφάλια μέσα! Ό,τι κάνατε, κάνατε. Τώρα αρχίζουν τα ζόρια.
Μετά την καθιερωμένη αποτοξίνωση από ειδήσεις, τηλεπαράθυρα, σκυλοκαβγάδες και ακατάσχετη πολιτικολογία και μπουρδολογία, τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας. Διότι, αν μη τι άλλο, το προσεχές διάστημα θα είναι πλήρες πολιτικών εν γένει εξελίξεων, οι οποίες θα καθοριστούν, εν πολλοίς, από την επικείμενη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Επειδή, ωστόσο, ακόμα δεν έχω συνέλθει από τη θερινή ραστώνη, θα αποφύγω, επί του παρόντος, οιαδήποτε απόπειρα, έστω, ενδελεχούς και βαθειάς πολιτικής ανάλυσης (τρομάρα μου!).
Ένα μόνον έχω να πω: Είθε ο Σαμαράς να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα τοτέμ της Αριστεράς (και της προόδου), όπως π.χ. ο Γλέζος. Κι αν δεν τον εκλέξει η παρούσα Βουλή, ας τον εκλέξει η επόμενη («προοδευτική»).
Διότι, αν μη τι άλλο, «πεθαίνω» να δω τον Αρχηγό του Κράτους να ορκίζεται με τη γροθιά υψωμένη, επικαλούμενος το «ψήφισμα των Κορυσχάδων» της αντάρτικης κυβέρνησης του βουνού ...
Έτσι, για να λέμε ότι τα ‘χουμε δει όλα πια σε τούτη τη ζωή!
Υ.Γ.: Στις 30 Αυγούστου ήταν η 65η (συμβολική) επέτειος της λήξεως του εμφυλίου (άλλως συμμοριτοπολέμου). Έτσι, για να χουμε να λέμε...
Υ.Γ. 2ο. Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ (και όμως υπάρχουν !!!!) γιούχαραν εχθές τον Βαγγέλη και αποθέωσαν τον Γιώργο !!!! Μετά δε και το χθεσινό «Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά» είναι προφανές ότι δεν υπάρχει πια σωτηρία. Σίγουρα μας ψεκάζουν, απλά κάποιοι είναι λιγάκι πιο επιρρεπείς στις παρενέργειες !!!!!
Υγιαίνετε!
Σεμνός & Ταπεινός