Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Είναι με ΑΙΤΙΑ Ευρωπαίος


Από τον Betmixer
Γεια σου φίλε και καλό χειμώνα.
Αλησμόνητες οι μνήμες προσπάθειας σπίλωσης του Παναθηναϊκού, όταν ο Παναθηναϊκός ήταν κανονικός και έκανε επικά πράγματα (για ελληνική ομάδα) στα σαλόνια της Ευρώπης.

Στη λογική του «ταμπούρι παίζει», «ρεσιτάλ κωλοφαρδίας», «το στήσανε στο Άμστερνταμ» και πολλές λοιπές βλακείες, οι οποίες βέβαια ΔΕΝ ήταν προϊόν βλακείας, αλλά συγκεκριμένης προπαγάνδας.
Πες – πες κάτι θα μείνει, περίπτωση καρμπόν με την περίπτωση του Ολυμπιακού, που δεδομένα από την εποχή Βαλβέρδε και μετά το «Ανόρθωσις ΣΟΚ», έχει προσθέσει ειδικό «ΒΑΡΟΣ» στη φανέλα του, έχει «μάθει» το Τσάμπιονς Λιγκ και το διαχειρίζεται με απόλυτη επιτυχία.
Χθες δεν κέρδισε απλά την ΥΠΕΡ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Ισπανίας (και φιναλίστ του Τσου Λου), αλλά την κέρδισε καρφώνοντάς την ΤΡΕΙΣ φορές.
Και την κέρδισε γιατί :
Έχει (το απέδειξε) το ρόστερ για να το πράξει…
Δεν ψωνίζει φθηνά (ούτε καταξοδεύεται)…
Πουλάει ακριβά (πανάκριβα για την ακρίβεια)…
Ψωνίζει από αγορές εγγυημένες…
Αποκτά ποδοσφαιριστές που έρχονται (συνήθως) από γεμάτες χρονιές…
Έχει εντυπωσιακά οργανωμένο τμήμα σκάουτινγκ, που «φέρνει»  από τη Φούλαμ (έπεσε στην Τσάμπιονσιπ) τον Κασάμι (σκύλος) και αντικαθιστά τον (μπαλαδόρο, αλλά μέτριο τακτικά) Χολέμπας με το ΔΙΑΜΑΝΤΙ Μαζουάκου. Που έπαιζε στη Βαλενσιέν (έπεσε στη Ligue 2), ακόμα μια απόδειξη πως η ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή, δεν κρίνεται από την πορεία του συνόλου.
Μοναδική παραφωνία; Το κενό του Μανωλά, το οποίο δεν καλύφθηκε. Η απουσία ήταν χθες εμφανέστατη, παρά το «3-2». Ο Μποτία μπορεί να είναι σέντερ μπακ επιπέδου (μικρομεσαίας) ομάδας της La Liga, είναι όμως αργό σέντερ μπακ, σέντερ μπακ παλιάς κοπής, που ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχει με τον (ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ Serie A) Έλληνα διεθνή των «τζιαλορόσι» της Αιώνιας Πόλης…
ΥΓ : Το γκολ των Μήτρογλου & Αφελάι, πιστοποιούν την κλάση τους. Τόσο απλά…
ΥΓ 2 : ΕΠΙΚΟ το κοουτσάρισμα του Μίτσελ. Το 3ο γκολ και πιο συγκεκριμένα, η συμμετοχή του Κασάμι σε αυτό, το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ.
ΥΓ 3 : Μόλις 2 οι Έλληνες που παρέταξε στη βασική ενδεκάδα ο Ισπανός. Ε και;
ΥΓ 4 : Έγραψα χθες στο Betmixers, πως ο Ολυμπιακός αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι. Εξακολουθώ να το πιστεύω και θα το πιστεύω μέχρι να καλυφθεί η «τρύπα» που υπάρχει στα μετόπισθεν…
 ΥΓ 5 : Για ασφαλές στοίχημα, www.Betmixers.net
 BETMIXER