Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο μπαχαλάκιας τώρα δικαιώνεται


Από το Μυστήριο
Μετά τις σημερινές εξαγγελίες του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των ΜΑΤ και την απαγόρευση της χρήσης χημικών, αποκαλύπτουμε τα επόμενα μέτρα για την εύρυθμη διεξαγωγή των συγκεντρώσεων, όταν γίνει κυβέρνηση:
- Η χρήση του όρου "μπαχαλάκιας" απαγορεύεται και αντικαθίσταται υποχρεωτικώς με τον όρο "διαδηλωτής".
- Θα παρέχεται δωρεάν βενζίνη για μολότοφ σε κάθε "διαδηλωτή" από το βενζινάδικο της γειτονιάς του. Το μπουκάλι Μαλαματίνας όμως οφείλει να το προμηθεύεται ιδία μέσα.
- Οι αστυνομικοί θα ζητούν από τους "διαδηλωτές"με ευγενικό τρόπο να μην καίνε καταστήματα, ΙΧ, δημόσια κτήρια, τράπεζες κλπ. Αν οι τελευταίοι αρνηθούν, οι αστυνομικοί μπορούν να τους απειλήσουν ότι θα κρατήσουν τη μύτη τους κλειστή μέχρι να σκάσουν.
- Τα γκλοπ θα αντικατασταθούν πάραυτα από γαρίφαλα, κατά προτίμηση κόκκινα.
- Θα παρέχεται δωρεάν νομική υποστήριξη από τους γνωστούς νομικούς συμπαραστάτες, αν παρελπίδα συλληφθεί κάποιος "διαδηλωτής". Το κόστος θα καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
- Ο αστυνομικός που θα προβεί σε επ' αυτοφόρω σύλληψη "διαδηλωτή", θα συλλαμβάνεται επίσης και θα κρατείται μέχρι το δικαστήριο του μπαχαλάκια, συγνώμη του "διαδηλωτή".
- Οι "διαδηλωτές" έχουν το δικαίωμα να απαγορεύουν την παρουσία αστυνομικών σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τον χώρο της συγκέντρωσης.
- Αν τα ανωτέρω μέτρα  κριθούν ανεπαρκή, θα εξεταστεί η κατάργηση της ΕΛΑΣ και η αντικατάστασή της με Λαϊκές Πολιτοφυλακές.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ