Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ


Από τον Σεμνό & Ταπεινό
Το τραγικό περιστατικό στο λούνα παρκ του Ελληνικού συνιστά ένα απτό δείγμα του πώς εννοεί αυτός ο ανεκδιήγητος Δήμαρχος, ονόματι Κορτζίδης, την «αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας προς όφελος του λαού...
Υπενθυμίζω ότι ο εν λόγω Δήμαρχος, σε πλήρη σύμπνοια παλαιόθεν με τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε προβεί σ’ εκείνα τα καραγκιοζιλίκια με τις απεργίες πείνας, διαμαρτυρόμενος για τα σχέδια αξιοποίησης του μητροπολιτικού πάρκου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.
Είναι αυτός, και οι συν αυτώ, που ισχυρίζονται ότι τάχα η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να διαχειριστεί ένα τερατωδών διαστάσεων πάρκο 6.200 στρεμμάτων (χωρίς καθόλου δόμηση και επιχειρηματική αξιοποίηση), όταν αποδεδειγμένα είναι ανίκανος να διαχειριστεί ένα παρκάκι, το οποίο, πέραν των όποιων παρανομιών και εγκληματικών παραλείψεων ως προς τον έλεγχο και τη διαδικασία αδειοδότησης του λούνα παρκ, αποδείχθηκε ότι ήταν και «σκουπιδαριό».
Ο λαλίστατος για  Δήμαρχος, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης μετά το δυστύχημα. Προφανώς για να μην το χρεωθεί εκλογικά, καθώς είναι εγκληματικές οι ευθύνες του Δήμου για τη λειτουργία του υπαίθριου λούνα παρκ. Ο μπροστάρης στα happenings - καραγκιογιλίκια Δήμαρχος κρύβεται στα δύσκολα.
Αυτοί είναι οι «αγωνιστές» δήμαρχοι – βλαχοδήμαρχοι κατά τον Alexis... (αλήθεια, ποιανού κόμματος τη στήριξη έχει σε αυτές της εκλογές ο εν λόγω;).
Αλλά, μιας και αναφέρθηκα στον πολυαγαπημένο μου Alexis, δεν μπορώ παρά να μην καταδικάσω όλους εκείνους τους εγκάθετους κακοήθεις, που κατηγορούν τον wanna-be-Πρωθυπουργό της χώρας (εδώ κλαίμε) και υποψήφιο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (εδώ γελάμε), ότι απέφυγε να πάει στο debate με τους λοιπούς ανθυποψηφίους του (Γιούνγκερ, Σουλτς κλπ), γιατί έχει πρόβλημα με τις ξένες γλώσσες .... Λες και τα ελληνικά τα χειρίζεται άψογα.
Εγώ τον καταλαβαίνω, όμως, τον Alexis και τον δικαιολογώ. Προτιμά να απευθύνεται σε ελεγχόμενα ακροατήρια των 100-200 «βλαμμένων» – κολλημένων ακροαριστερών φοιτητών, προφανώς γιατί και ο ίδιος είναι κολλημένος στην εποχή των αμφιθεάτρων. Άλλωστε, μέχρι εκεί μπορεί το παλικάρι και το έχει αποδείξει πολλάκις.
Αλλά, από την άλλη, είχε μία πολύ καλή ευκαιρία να πάει στο debate και να πει κατάμουτρα στον Γιούνγκερ ότι είναι «μερκελιστής» και όργανο των διεθνών τοκογλύφων που μας δανείζουν με το εξωφρενικό επιτόκιο του 1%. Αλλά δεν το έκανε....
Κοινώς, κοκοκοκο!
Σεμνός & Ταπεινός