Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ


Από τον VF
Και τελευταίο πολιτικό σχόλιο στην τελευταία μας ραστώνη, όποιοι ενδιαφέρεσθε για πολιτική σκέψη σημειώστε το:

Εάν επέμενε ο ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα, την ΓΕΝΝΑΙΑ επιλογή που κάποιοι αξιολογότατοι άνθρωποι μέσα από το Κόμμα αυτό έκαναν, τις κάποιες δεκάδες χιλιάδες ψήφους που θα έχανε στην Θράκη θα κέρδιζε σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες από αλλού, από ανθρώπους που εδίσταζαν και διστάζουν να τον ψηφίσουν λόγω του εθνοδιωκτικού συνδρόμου που δέρνει τον εγκέφαλο του "σκληρού" (λέμε τώρα) πυρήνα του, και είναι πολλοί οι άνθρωποι αυτοί, τόσοι ώστε η μη ψήφος τους φθάνει για να μην κυβερνήσει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ.
Θα κέρδιζε συμπάθεια και πιθανόν στήριξη και από πολλούς εξ ημών που σήμερα τον υβρίζομε. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα αποτελούμενο από - κυρίως - πολιτικίσκους όπως ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, και κάποιους ονειροπαρμένους και - εκ του ασφαλούς φυσικά - "επικίνδυνους" που στην υπαρξιακή τους πλήξη του δημιουργούν την ζημιά.
Σίγουρα αυτή η υπόθεση θα θέσει τον ακίνδυνο και απολιτίκ σακκοφόρο golden boy του Λαμπράκη και του Μπόμπολα Σταύρο Θεοδωράκη όχι μόνον ως βαλβίδα εκτονώσεως της αντισυστημικής ψήφου, ακόμη μέχρι αδεσπότων και της ΧΑ αλλά και ως ευθεώς αναμετρητή με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ καλλίτερα δηλαδή από ό,τι τον προώριζαν τα ανησυχούντα αφεντικά του και πολύ χειρότερα για την δημοκρατία μας.
Γιατί αγαπητοί μου ως "ενοχλητικός φασιστάκος" θα σας επαναλάβω ότι με ύβρεις, συμψηφισμούς, Χριστόπουλους και "επιθετικά απαντητικές" αναλύσεις ufoλογικών αποχρώσεων, δήθεν βαθύτατα μαρξιστικές πολιτικοφιλοσοφικές, δεν κυβερνάς έναν λαό.
Απλά με τέτοια μέσα δεν τον αφοράς και δεν σε γουστάρει, ενώ είσαι πλέον πολύ κυβερνητικά mainstream για να απαγγέλλεις Ρόζα.
ΥΓ. Κρίμα για τα πραγματικά αξιόλογα στελέχη σας εκεί μέσα, ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από την ΝουΔουλα light τουλάχιστον Κρίμα.
ΥΓ2. Ευχαριστούμε εμείς οι συντηρητικούρες εθνικά ανησυχούντες γιατί έστω μέσω αυτού του τρόπου προεβλήθη η Θράκη σε χρόνο ιδιαίτερα κρίσιμο.
ΥΓ3. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω άριστα την ιστορία αυτής τσιγγάνας που την βαπτίσατε και... εθνικίστρια, στις Ευρωεκλογές για πρώτη φορά η ψήφος μου θα πήγαινε στον Σύριζα με μονικούκι σταυρό σε αυτήν. Που ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΥΠΗΚΟΟΣ. Αυτά και δεν εύχομαι καλά μυαλά γιατί αυτά προυποθέτουν και άλλα πράγματα που προφανώς ελλείπουν ενθάδε.
VF