Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΚΑΤΑΝΤΙΑ...


Από το Σεμνό & Ταπεινό 
Δηλαδή, τώρα, και για να ‘χουμε καλό ρώτημα, ποιά η «ποιοτική» διαφορά της επιλογής του Ζαγοράκη από αυτήν του Γλέζου για το «ευρωψηφοδέλτιο» του ΣΥΡΙΖΑ;
Μην χασκογελάτε αγαπητοί μου. Ομιλώ σοβαρά!
Πόσο πιο «αποτελεσματικός» θα είναι ο -92 ετών- Γλέζος από τον Ζαγόρ, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ως ευρωβουλευτών; Και το ερώτημα δεν είναι απλά ρητορικό, διότι είμαι απολύτως βέβαιος ότι και οι δύο ανωτέρω θα εκλεγούν μετ’ επαίνων και οργάνων, καθ’ ότι ο «κυρίαρχος ελληνικός λαός» θα τους τιμήσει ασμένως με έναν εκ των τεσσάρων σταυρών.
Ποια, άραγε, είναι η διαφορά της μίας «γλάστρας» από την άλλη;
Και καλά, ο Ζαγόρ, νέο παιδί είναι, με όρεξη και «αντοχές», έχει περιθώριο να μάθει.
Ο φουκαράς ο Γλέζος, πού πάει και μπλέκει; Έχει καταντήσει να περιφέρει το ταλαιπωρημένο σαρκίο του όπου του ζητήσει το παιδαρέλι για να μπαλώνει εσωκομματικές τρύπες. Για πάσα νόσον και πάσα μαλακίαν, η θεραπεία είναι «Γλέζος». Αν αυτό δεν είναι κατάντια, τότε τι είναι;
Υ.Γ.: Θεωρώ προσωπική μας επιτυχία την υποψηφιότητα – εν τέλει – του Κρείττονα. Η παρέμβασή μας στις 14.04.2014 («Αχάριστοι !» http://ed-mysterious.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5771.html) ήταν καθοριστική!
Υ.Γ. 2: Στο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξαν, για άλλη μία φορά, ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα και λοιπά μπαρμπούτσαλα είναι καλά, αρκεί να μη μας στερούν ψηφαλάκια. Ας πρόσεχε όμως και η αξιαγάπητη κα. Σαμπιχά Σουλεϊμάν μ’ αυτούς που έμπλεξε. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; (βλ. και εξαιρετικό σχόλιο του VF: «Μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ», http://ed-mysterious.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2062.html).
Υ.Γ. 3: Εντάξει, το πιάσαμε το υπονοούμενο... Ο Λάκης θα είναι υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Καλά το ‘παιξε το παιχνίδι!
Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη !
Σεμνός & Ταπεινός