Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Περί του νέου (εκτρωμα-κ-τικού) νομοσχεδίου για το online gaming



Από τον Betmixer
Γεια σου φίλε.
Πήγα να πληρώσω ένα λογαριασμό της «ΧΑΡΑΤΣΟΔΕΗ» και εύκολα προλάβαινα να περπατήσω από την Αιόλου στη Γλυφάδα, να επιστρέψω και να μην έχω χάσει τη σειρά μου.
Μιλάμε για μεγάλο «LORDEBO», για μία χώρα που αποτελεί ντροπή του παρελθόντος της, για μία χώρα στην οποία τίποτα δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε να λειτουργεί.
Πάνε (ρε φίλε) κάποιες λίγες ώρες από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε για το νέο (τροποποιημένο) νομοσχέδιο που συνέταξαν οι «πεφωτισμένοι» και αφορά το online gaming και τη θέση που οραματίζονται να του δώσουν εις την εγχώρια αγορά. Έχουμε λοιπόν και λέμε :
- Καμία νέα άδεια, σε καμία εταιρία...
- Κανένας άλλος πάροχος πλην του κρατικού που εν τω μεταξύ δε θα έχει πλέον κρατική μορφή...
- Απόλυτο δηλαδή “οπαπικό” μονοπώλιο μέχρι το έτος 2020 και στο σημείο αυτό θα τολμήσω μία αισιόδοξη πρόβλεψη :
Από τη στιγμή που η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωζώνης, δεν υπάρχει (σχεδόν) καμία περίπτωση η Ευρωζώνη να συμφωνήσει σε επιβολή περιβάλλοντος που παραπέμπει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας.
Η μοναδική περίπτωση να πάμε σε μονοπωλιακό μοντέλο, είναι να μην υπάρξει πώληση του ΟΠΑΠ, αλλά ενίσχυσή του με κρατικά κονδύλια. Σε μία τέτοια βέβαια περίπτωση θα ανθήσει το παραεμπόριο, η παρανομία θα κάνει χρυσές δουλειές και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν αναφέρομαι στις ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΕΣ εταιρίες που δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια (ή μήνες) στη χώρα μας και έχουν σύσταση, έχουν γραφεία, είναι φανερές, φορολογούνται, πληρώνουν τους πελάτες τους, διαφημίζονται (κάποιες) σε οργανισμούς ΚΟΛΟΣΟΥΣ του παγκόσμιου αθλητισμού, βραβεύονται (κάποιες) από επίσημους φορείς, αλλά οι «φωστήρες» εμμένουν στην κοντόφθαλμη λογική του αποκλεισμού.
Λες και πάνε όλα μια χαρά στην οικονομία μας, λες και υπάρχουν χιλιάδες κενές θέσεις εργασίας, λες και το χρήμα ρέει σε αφθονία, λες και μας είναι αχρείαστοι οι ξένοι επενδυτές...
ΥΓ : Για ασφαλές στοίχημα : www.betmixers.net
Ο Betmixer