Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δώστε από τώρα το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό να τελειώνουμε


Από τον Μυστήριο
Απορώ γιατί το κουράζουμε κιόλας. Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει.
Δώστε το πρωτάθλημα από σήμερα στον γαύρο να τελειώνουμε. Να μην αγχωνόμαστε τσάμπα, βρε αδερφέ. Κάντε αύριο κιόλας την απονομή στο Καραϊσκάκη για να κάνουν μετά τον γύρο του θριάμβου οι «επιστήμονες».

Δώστε το από σήμερα, για να μην χρειάζεται να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Να μην κουράζονται και τα «κομάντα» σε διατεταγμένη υπηρεσία, με το να σκέφτονται και να μεθοδεύουν πως θα βρουν έναν καινούριο τρόπο να στήσουν τον Παναθηναϊκό.
Και τι δεν έχουν σκεφτεί τα εν λόγω «άξια» τέκνα της παράγκας για να στραβοπατήσει ο Βάζελος. Διεξαγωγή αγώνα σε γήπεδο παγοδρόμιο, τιμωρία έδρας για ψύλλου πήδημα, στοχευμένες κίτρινες και κόκκινες για πλάκα, διαιτητές καμικάζι, αναβολή αγώνα του Λεβαδειακού μεσοβδόμαδα για πρώτη φορά για να είναι ξεκούραστος με τον ΠΑΟ, αναβολή αγωνιστικής για να εξυπηρετηθεί η ομάδα του Λιμανιού και να δοθούν ανάσες στους επόμενους αντιπάλους των Πρασίνων, παραπομπή του Φερέιρα που είπε το αυτονόητο, και εχθές το στήσιμο της δεκαετίας. Από την άλλη, το ένα φιλικό διαδέχεται το άλλο, τα κοράκια ούτε που διανοούνται το 50-50 και σπρώχνουν όσο πρέπει όταν προκύψει δυσκολία.  
Εν τω μεταξύ έπαιξε και μία ανατίναξη του φούρνου ενός διαιτητή που τόλμησε να πάρει λάθος απόφαση, αλλά μάλλον τυχαία θα ήταν η έκρηξη. Θα είχε ξεχάσει το γκάζι ανοιχτό…         
Βλέπετε, τη μία και μόνη φορά που ο Θρύλος της Ευρώπης Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Ch.L., ολόκληρος Κόκκαλης αναγκάστηκε να πουλήσει την ΠΑΕ, αφού είχαν μάθει τα χρήματα της Ευρώπης να τα έχουν εξασφαλισμένα και με αυτά να πορεύονται.
Έτσι είναι, αν δεν καταφέρει ο Ολυμπιακός να συμμετάσχει στο Ch.L. του χρόνου, το οικονομικό κραχ στο Λιμάνι είναι προ των πυλών. Ρευστό άλλο δεν υπάρχει, γι’ αυτό άλλωστε τον Γενάρη αντί για τις πολυθρύλητες μεταγραφές, ήλθε ένας Άγγλο-τούρκος (!!!) δανεικός. Για τα χρήματα του Ch.L. γίνονται όλα, καθώς ειδεμή, η κατάρρευση είναι εξίσου πιθανή, όσο η πτώχευση της Ελλάδος.
Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν. Και θα συνεχίσουν, όσο δεν θα φύγουν μια και καλή οι καταστροφείς του ΠΑΟ εδώ και τριάντα χρόνια. Οι ευθύνες για το «πιστόλι» που τρώει φέτος ο Παναθηναϊκός σε κάθε επίπεδο ανήκουν εξίσου στον άφαντο μεγαλομέτοχο. 
Υ.Γ. Συνέβη την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως τους έπαιζε ο διαιτητής. Γελούσαν με την καρδιά τους λέγοντας ότι ούτε στην Τούμπα δεν έχουν τόση αβάντα…
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ