Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Με ύαινες, με δράκους & λιοντάρια...




Από τον Betmixer
Γεια σου φίλε.
Αφού ομολόγησε ο  μιντιάρχης τα μαζεμένα λάθη τα οποία έχει κάνει στην ποδοσφαιρική παραγοντική του θητεία η οποία ξεκίνησε αμέσως μετά το «σκάσιμο» μίας ποδοσφαιρικής – επιχειρηματικής – γηπεδικής – εντυπωσιακής – συμφεροντολογικής (κλπ) «φούσκας», τότε μπορούμε να ελπίζουμε πως μπορεί κάποια στιγμή να δει μια άσπρη μέρα αυτός εδώ ο τόπος.
Ένας τόπος στον οποίο έχει απομείνει ως προνόμιο η καλοκαιρία (τραγική ειρωνεία), ίσως το μοναδικό πράγμα για το οποίο πλέον δικαιούται να μας ζηλέψει ένας δυτικοευρωπαίος πολίτης, μαζί βέβαια με τις παραλίες μας και τα λοιπά γεωφυσικά κάλλη της πατρίδας μας…
Το διάβασα (ρε φίλε) σήμερα το πρωί και το δυσάρεστο είναι πως δε μου έπεσε το κινητό τηλέφωνο από τα χέρια, ήμουν υποψιασμένος. Από τα κράτη μέλη της - ευρισκόμενης σε μεγάλη σύγχυση - Ευρωζώνης, είμαστε η 3η πιο φτωχή. Σε χειρότερη μοίρα από μας βρίσκονται μόνο οι γείτονες Βούλγαροι και Ρουμάνοι.
Δε θα αναλύσω πολύ αυτό που θέλω να πω, θα σημειώσω απλά πως έχουν θεαθεί Ελληνίδες εκδιδόμενες σε πεζοδρόμια της Ιταλίας, με όσους συνειρμούς μπορεί αυτό να φέρνει σε κάθε σκεπτόμενο συμπατριώτη μας.
Σύμφωνα βέβαια με τους πολιτικούς μας (πλην όσων κάνουν μια φτηνή αντιπολίτευση, χωρίς καμία πρόταση επί της ουσίας) «περνάμε δύσκολα», αλλά «είμαστε σε καλό δρόμο». Ξεχνούν να συμπληρώσουν πως στο δρόμο αυτό έχουμε να τα βάλουμε με ύαινες, με δράκους & λιοντάρια…
ΥΓ : Για ασφαλές στοίχημα : www.Betmixers.net
Betmixer