Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Στο Κομπανί οι Κούρδοι μάχονται για την ελευθερία τους


Από το Μυστήριο
Στο Κομπανί διακυβεύεται η τιμή της Δύσης.
Οι Κούρδοι μόνοι εναντίον όλων, Τζιχαντιστών, Τούρκων και Αμερικάνων, δίνουν το μοναχικό τους αγώνα για την ανεξαρτησία.
Αλλά και για να αποφύγουν την επικείμενη σφαγή τους, που δυστυχώς είναι και το πιο πιθανό σενάριο...
Οι ΗΠΑ επί της ουσίας δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα με τους θεατρικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς ...ΙΧ των Ισλαμιστών για το θεαθήναι σε ζωντανή μετάδοση.
Οι Τούρκοι τρίβουν τα χέρια τους, αφού θα χαθούν εκατοντάδες αντάρτες του PKK και του PYD (το συριακό παρακλάδι του PKK).
Διότι όλοι τους επιθυμούν σφόδρα την πτώση του Κομπανί με την τεράστια στρατηγική του αξία, στους Ισλαμιστές, ενεργούμενα των Τούρκων που γιγαντώθηκαν με αμερικάνικο οπλισμό, καθώς τότε οι Κούρδοι θα χάσουν τη μοναδική τους ελπίδα για έξοδο προς τη Μεσόγειο του υπό σύσταση ενιαίου Κουρδιστάν.
Ενός Κουρδιστάν που θα περιλαμβάνει αρχικά τα κουρδικά εδάφη στο Ιράκ και τη Συρία, και σε βάθος χρόνου - αρκετού σε κάθε περίπτωση - στην Τουρκία.
Είναι όμως βέβαιο ότι οι Τούρκοι στο τέλος θα θερίσουν εντός των πόλεών τους, τους ανέμους που έσπειραν υποστηρίζοντας τους Ισλαμιστές. Οι Κούρδοι θα αντιδράσουν με βία και οργή, αν το Κομπανί πέσει. Και ο απελευθερωτικός αγώνας θα συνεχιστεί.
Και ας μην ξεχνάμε εδώ στην Ελλάδα ότι ο αγώνας στα βουνά του Κουρδιστάν αποτελεί ίσως την μόνη ελπίδα για την αποφυγή φιλανδοποίησης της χώρας μας.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ