Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τελικά η επανάσταση δεν θα ξεκινήσει ούτε από τον ΔΣΑ



Από τους Σεμνό & Ταπεινό και Μυστήριο
Οι προφητείες για ακόμη μία φορά δεν επαληθεύτηκαν. 
Οι εξαγγελίες για έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα της ...οδού Ακαδημίας έμειναν τελικά στα λόγια.
Τελικά η επανάσταση δεν θα ξεκινήσει ούτε από τον ΔΣΑ. 
Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος πρόεδρος πάτωσε. Τρίτος και καταϊδρωμένος με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο (10 μονάδες από τον δεύτερο και 21 μονάδες από τον πρώτο !!!). Γιατί κυβέρνηση εν αναμονή μεν, αλλά εκτός β΄ γύρου δε, στις εκλογές του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου, δεν είναι καλό σημάδι σύντροφοι.
Αλέξη, εμείς σε έχουμε προειδοποιήσει προ πολλού, γιατί το ξέρεις, σε νοιαζόμαστε. Έτσι όπως πολιτεύεσαι, απωθείς την κρίσιμη μάζα, των υγιώς σκεπτόμενων ψηφοφόρων, που δίνει κυβερνητική πλειοψηφία. Με την παλαβή αριστερά, τους "αγανακτισμένους" πρώην πασόκους και τους ψεκασμένους, κυβέρνηση δεν κάνεις.
Η ελπίδα βέβαια πεθαίνει τελευταία. Κάποια στιγμή, δε μπορεί, κάποια έφοδος θα γίνει...
Και την ίδια στιγμή, ο Αντιπρόεδρος και ΥΠΕΞ, Μπένυ, μπορεί πια να ονειρεύεται το come back του Κινήματος. Ο καθένας έχει δικαίωμα στο όνειρο, ακόμη και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Έτσι, ο υποψήφιος του ευρύτερου πασοκικού χώρου ουχί μόνο πρώτευσε, αλλά έριξε +11 μονάδες στον μόνο υποψήφιο της ενωμένης - υποτίθεται - κεντροδεξιάς, και έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει στον β΄ γύρο.
Χαρές και πανηγύρια λοιπόν στην Χαρ. Τρικούπη, που εδώ και πέντε χρόνια είχαν ξεχάσει τι θα πει νίκη σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία.
Και για να μην ξεχνιόμαστε : 
"Η Πασοκάρα ποτέ δεν πεθαίνει, αλλά για λίγο καιρό ξαποσταίνει..."
Τα Σέβη μας
Σεμνός & Ταπεινός - Μυστήριος