Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Μέγας Καζαμίας 2013 (Β΄ Μέρος)


Από την Αλογόμυγα
Συνέχεια...
Ιούλιος
Ο Αλέξης Τσίπρας αναχωρεί για διακοπές λίγων μηνών, ανακοινώνοντας πως θα επιστρέψει μόνο όταν τον φωνάξουν για να γίνει επιτέλους Πρωθυπουργός.
Απόσπασμα συριζαίων αποτελούμενο από τους Στρατούλη, Δούρου και Φωτόπουλο αποστέλλονται στη Βραυρώνα προκειμένου να «μαζέψουν» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία παραμένει στην είσοδο του εγκαταλελειμμένου θερινού camp και ανακρίνει δύο σκίουρους και τρία κουνάβια για τυχόν συμμετοχή τους στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Στο μεταξύ ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαγράφει και το Χρήστο Πρωτόπαπα, ο οποίος όμως δεν ιδρύει ακόμα κάποια πολιτική κίνηση, μη μπορώντας να βρει κατάλληλο όνομα. Ο Ηλίας Παναγιώταρος σπάει το φράγμα των 300 κιλών και διοργανώνει τσιμπούσι με ethnic γεύσεις από το Πακιστάν, την Ινδία και το Μπαγκλαντές. Την ίδια στιγμή στη Μύκονο επικρατεί πανικός, καθώς φήμες αναφέρουν πως ο Πέτρος Τατσόπουλος καταφθάνει στο νησί με το τσουτσούνι του έτοιμο για όλα!
Ο Πρωθυπουργός με έκτακτη απόφαση του υπουργικού συμβουλίου προσφέρει αμοιβή σε όποιον του φέρει πληροφορίες για το Φώτη το Κουβέλη, ο οποίος αγνοείται από το Δεκέμβριο του 2012. Φήμες που τον ήθελαν να κρύβεται σε τουαλέτα του Κοινοβουλίου μαζί με το Γρηγόρη Ψαριανό ελέγχονται ως ανακριβείς.

Αύγουστος
Ο Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί για ολιγοήμερες θερινές διακοπές στη Γερμανία, προκειμένου να ενισχύσει τη τουριστική κίνηση της συμμάχου χώρας, ενώ ο Βαγγέλης Βενιζέλος ταξιδεύει στο Αφγανιστάν προκειμένου να παρακολουθήσει σεμινάριο με θέμα «10 τρόποι αντιμετώπισης των ανταρτών». Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει τις διακοπές του, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου ταξιδεύει στη Βιέννη για να παρακολουθήσει μαθήματα ορθοφωνίας. Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, κανένα μέλος του ΚΚΕ δεν επιτρέπεται να πάει διακοπές, καθότι στο κόμμα πιστεύουν, πως από μέρα σε μέρα επίκειται επανάσταση! Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής ταξιδεύει στο Ντίσελντορφ, προκειμένου να παρακολουθήσει τη live συναυλία του Καιάδα με αφορμή το νέο του CD με τίτλο «Και Σατανάς και Μάγκας».
Στο μεταξύ η Τρόϊκα, εν τη απουσία όλων, καταθέτει και ψηφίζει νέο πακέτο μέτρων όπου προβλέπεται η απόλυση 2.000.000 δημοσίων υπαλλήλων, περικοπή συντάξεων κατά 99% και αναμόρφωση του ΕΣΥ κατά τα πρότυπα της Ζιμπάμπουε. Ευτυχώς όμως, παραμένουμε στο Ευρώ…
Η ΑΕΚ ξεκινάει τη προετοιμασία της στην αλάνα της πλατείας στη Ν. Φιλαδέλφεια, ενώ ο Παναθηναϊκός αναδεικνύεται Πρωταθλητής στο νέο πρωτάθλημα που ιδρύει ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Αλέξη Κούγια και συμμετέχουν η Παναχαϊκή και ο Παναθηναϊκός. Ο δε Θρύλος μετά την εξαγορά της Φλαμουρτάρι, είναι πλέον σίγουρος πως τίποτα δε θα μπορέσει να του σταθεί εμπόδιο εφέτος!

Σεπτέμβριος
Το ΠΑΣΟΚ κατά τους εορτασμούς της 3ης του Σεπτέμβρη ανακοινώνει τις πανηγυρικές διαγραφές όλων των στελεχών του Κινήματος, ενώ σε κλίμα συγκίνησης, ο Βαγγέλης Βενιζέλος συνεδριάζει επιτέλους μόνος του! Κατά τη μετακόμιση από τα γραφεία της Ιπποκράτους σε γκαρσονιέρα στο Κουκάκι, πίσω από μία φωτογραφία του μακαρίτη του Ανδρέα, το συνεργείο μεταφορών εντοπίζει το Φώτη το Κουβέλη και τον παραδίδει στην αστυνομία. Στο μεταξύ ο Αλέξης στέλνει τελεσίγραφο στην ελληνική κυβέρνηση πως εάν δεν τον καλέσουν να γίνει πρωθυπουργός πάραυτα, θα καταθέσει υποψηφιότητα στις γερμανικές εκλογές που πλησιάζουν, ενώ μέλη της Χρυσής Αυγής αποκλείουν το θέατρο Ακάδημος, όπου παίζεται η θεατρική παράσταση «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» αφού το θέμα της ταινίας κρίνεται βλάσφημο και επικίνδυνο για τα παιδιά. Άκου εκεί να μιλάνε τα κουνέλια! Σε λίγο θα μιλάνε και οι λαθρομετανάστες!
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με μία επιστολή-βόμβα παραιτείται του βουλευτικού αξιώματος και ξεκινάει νέα καριέρα ως υψίφωνος στη Σκάλα του Μιλάνο. Ο Ολυμπιακός αρπάζει τη πρώτη τεσσάρα στο Champions League και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφασίζει να εξαγοράσει όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες μπας και κάνει πορεία στην Ευρώπη… Ο Δημήτρης Βιντιάδης δυστυχώς πέφτει θύμα θανατηφόρου επιθέσεως καρχαρία και η ΑΕΚ παραμένει στα άξια και ικανά χέρια του Ανδρέα Δημητρέλου! Ο Παναθηναϊκός ανακηρύσσεται εκ νέου Πρωταθλητής στο Πρωτάθλημα ΠΑΟ-Παναχαϊκής και ο Αλέξης Κούγιας αποχωρεί καταγγέλλοντας τη διαιτησία και το Μαρινάκη.

Οκτώβριος
Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου αναβάλλεται και στη θέση της διοργανώνεται πλούσια μουσικοχορευτική εσπερίδα, όπου η Φωτεινή Πιπιλή τραγουδάει το «Παιδιά της Ελλάδος Παιδιά», η Ρένα Δούρου το «Bella Ciao» και ο Καιάδας φυσικά το προσωπικό του hit «Και Σατανάς και Μάγκας». Το ΚΚΕ διοργανώνει αντί-συναυλία, ενώ ο Φώτης Κουβέλης αποφυλακίζεται και ως αντιστασιακός υπουργοποιείται εκ νέου. Ο δε Βαγγέλης Βενιζέλος διαγράφει τον οπερατέρ της εκδήλωσης και αναλαμβάνει ο ίδιος. Αλγεινή εντύπωση αποτελεί η απουσία του Πάνου του Καμμένου, ο οποίος έχει αρχίσει νοτίως του Καλαμακίου γεωτρήσεις για πετρέλαιο.

Νοέμβριος
Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ξαφνικά με τανκς στη Πανεπιστημίου, καταλαμβάνει την εξουσία δια της βίας και εξορίζει τους Σαμαρά και Βενιζέλο στη Μακρόνησο. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής φυγαδεύονται στην Αλβανία, ενώ τα μέλη του ΚΚΕ ξαναπαίρνουν τα βουνά. Στη τελετή ενθρόνισης του νέου αυτοκράτορα Αλέξιου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Shakira κάνουν guest εμφάνιση. Ο Δημήτρης Στρατούλης ανακοινώνει πως η χώρα σέβεται τις συμφωνίες με τους δανειστές και ψηφίζεται νέο πακέτο μέτρων! Ευτυχώς όμως μένουμε στο Ευρώ… Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τρελαίνεται και διατάσσεται ο εγκλεισμός του σε Ψυχιατρικό ίδρυμα, ενώ ο Πάνος ο Καμμένος ξεκινάει νέες γεωτρήσεις στα Σούρμενα.

Δεκέμβριος
Ο νέος πρωθυπουργός υποδέχεται με τιμές την Άνγκελα Μέρκελ και ανακοινώνεται νέο πακέτο βοηθείας προς την Ελλάδα ύψους 136 τρις. Ο Αντώνης Σαμαράς από την εξορία καλεί όλο τον ελεύθερο κόσμο σε αντίσταση, αλλά δυστυχώς ο μόνος που ανταποκρίνεται είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος σε ένδειξη διαμαρτυρίας καίει το ελληνικό του διαβατήριο έξω από τη Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον. Η Αλέκα Παπαρήγα με το υπόλοιπο 2,035% ταμπουρώνεται στο Περισσό και ανατινάζει το κτίριο ως ύστατη πράξη κατά του Φασισμού, ενώ η Όλγα Τρέμη και ο Γιάννης Πρετεντέρης ιδρύουν πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό και κηρύττουν ανένδοτο αγώνα κατά της νέας Χούντας. Στο μεταξύ τα βασανιστήρια κατά των πολιτικών αντιπάλων συνεχίζονται αμείωτα: Ο Μάκης Βορίδης δένεται πλάτη με πλάτη με τον Άδωνη Γεωργιάδη και υποχρεώνονται να παρακολουθούν επί τρία εικοσιτετράωρα σεμινάρια κατήχησης από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Οι Η.Π.Α. ανησυχούν ιδιαιτέρως για τη κατάσταση και σε μία προσπάθεια κατευνασμού αποστέλλουν το νέο Υπουργό Εξωτερικών των Η.Π.Α. Γιώργο Παπανδρέου για διαπραγματεύσεις. Στο μεταξύ ο Αντώνης Σαμαράς εγκαταλείπει την αντίσταση και την εξορία και αποφασίζει να καρεί Μοναχός στη Μονή Βατοπεδίου. Με απόφαση του Αυτοκράτορα Αλέξιου και μετά από παρέμβαση της Ρένας Δούρου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος (τέως αφεντικό της) αποφυλακίζεται και αναλαμβάνει χρέη Υπουργού Αμύνης με πρώτη απόφαση τη προμήθεια 72 νέων «γυρτών» υποβρυχίων.
Στις 21 Δεκεμβρίου ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συναντάται με το νέο Αυτοκράτορα και του εύχεται καλή επιτυχία και αμέσως το καταπέτασμα του Μαξίμου σκίζεται και ένας τεράστιος σεισμός 19 ρίχτερ διαλύει όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και τελικά την Υφήλιο… Τελικά η προφητεία των Μάγια επαληθεύεται με μία ελάχιστη απόκλιση ενός έτους…
Καλή Χρονιά!
Καλές Γιορτές με Υγεία,
Αλογόμυγα