Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΕΥΧΕΣ!!


Φίλοι, σύντροφοι και συναγωνιστές,
Ειλικρινά, αναρωτιέμαι και προβληματίζομαι... Τι θα μπορούσε να περιμένει κάποιος από το επερχόμενο νέο έτος, 2010, όταν το σωτήριο έτος 2009 τα είδαμε και τα ζήσαμε όλα;
Την, μέχρι πριν από 18 μήνες, ηγεμονεύουσα ΝΔ να υφίσταται μία συντριβή άνευ προηγουμένου.
Τον, μέχρι πριν 18 μήνες, σκληρά λοιδορούμενο George να γίνεται Prime Minister.
Τον (πάλαι ποτέ «αλήτη προδότη») Αντουάν να κερδίζει την αρχηγία της ΝΔ.
Την αιώνια «wannabe αρχηγός - Πρωθυπουργός – Πλανηταρχέσσα» Ντόρα να χάνει την αρχηγία της ΝΔ ... από τον Αντουάν.
Το Dubhai να πτωχεύει από τη μία και το ΑΕΚ-44 να είναι κι αυτό στα πρόθυρα της στάσης πληρωμών.
Την εν γένει παγκόσμια οικονομική κρίση.
Την πανδημία της νέας γρίπης που δεν ήταν, τελικά, και τόσο «πανδημική».
Τον πρώτο μαύρο Πρόεδρο των Η.Π.Α. να ορκίζεται και να δίνει ελπίδα σε όλον τον κόσμο... αλλά και τη δημοφιλία του να φθίνει, ήδη, επικινδύνως.
Τον αξεπέραστο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να μην έχει αφήσει θηλυκιά γάτα για θηλυκιά γάτα, ομιλούσα την ιταλική... Forza Italia !
Τη δυναμική επιστροφή της εγχώριας τρομοκρατίας.
Τον βάζελο πρωταθλητή χειμώνα.
Και τόσα άλλα, ων ουκ έστι αριθμός.
Φίλες και φίλοι,
Για όλα όσα μας περιμένουν την επόμενη χρονιά, είμαι βέβαιος ότι θα μοιραστεί μαζί μας τις προβλέψεις του ο γνωστός για τις μαντικές του ικανότητες, ο Uri Geler της παγκόσμιας blogσφαιρας, η αρσενική Λίτσα Πατέρα, ο ένας και μοναδικός Μυστήριος, με τον γνωστό του ΚΑΖΑΜΙΑ, ο οποίος αναμένεται εντός των προσεχών ημερών, ωρών, λεπτών, δευτερολέπτων.
Εγώ μπορώ να προβλέψω μονάχα ότι ο βάζελος δεν θα πάρει πρωτάθλημα (για άλλη μια φορά), ότι ο Κόκκαλης δεν θα κάνει μεγάλη μεταγραφή τον Γενάρη (για άλλη μια φορά), ότι η Ελλάδα δεν θα πτωχεύσει (για άλλη μια φορά - λίγο μόνο καιρό θα ξαποστάσει, και ξανά προς τη δόξα τραβά, τραβά, τραβά), ότι η ΝΔ θα συνεχίσει να είναι μπ....λο (για άλλη μια χρονιά) και, εν ολίγοις, όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.
Καλές γιορτές σε όλους, χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ’ όλα (κι αν μπει και κανά φράγκο στην τσέπη ... pas mal ... αν και χλωμό το βλέπω) !!!
Και προσοχή ... σεμνά & ταπεινά με γαλοπούλες, κουραμπιέδες και μελομακάρονα!
Υγιαίνετε.
Σεμνός & Ταπεινός