Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ALERT: Έλληνες λεβεντοδεξιοί in the heart of Germany


Από τον VF
Βrexit που μάλλον βγαίνει σημαίνει Σκωτία ανεξάρτητη και στην ΕΕ μια γενεά ενωρίτερα.
Έτσι γιατί η 800 ετών Κουην Ελίζαμπεθ ερωτούσε τους υπηκόους της λόγους γιατί να μείνει η Αγγλοτέρα της εις την Γιούνιον.
Κατά τα άλλα οι εθνικισμοί εντός Ευρώπης αναζωπυρούνται σε κάθε περίπτωση αφού το bremain δεν μπόρεσε, και δη άνετα, να πείσει.
Θράκη, Αλμπανια 2ης κ 3ης γενεάς που θα ψηφίζουν για Τσαμουριές. Απλά, ανθρώπινα, αναλογικά. Έχει ο Γιαχβέ για όλους.
Σε επίπεδο μεταναστευτικών ροών ετοιμασθείτε για show με ποπ κορν.
Στους δε ηλιθίους που υποστηρίζουν ότι ακριβώς η μηδέποτε νομισματική σύγκληση του Η.Β. δεν προσδίδει αποφασιστικό χαρακτήρα στην πράξη αυτή, welcome to the heart of Germany. Πιο heart δεν γίνεται.
Και ένα υστερόγραφο προς λεβεντοδεξιούς πανηγυρίζοντες γιατί ο πολύς λαϊκισμός βλάπτει. Τις πλέον υποτιμητικές δηλώσεις για Ελλάδα και τη θέση της στην Ευρώπη εκφράζουν διαχρονικώς ο Φρατζ και ο Μπόρις Τζόνσον. Μάλιστα όσον αφορά τα μάρμαρα του Παρθενώνος έχουν εκφράσει τις πλέον αντιδραστικές και υβριστικές εις βάρος μας θέσεις.
Κατά τα άλλα 5.30 πρωινήν σας έγραφα για απόσχιση Σκωτίας και απύθμενη βλακεία υπέργηρης βασιλίσσης. 7.30 η ηγέτις των Σκώτων Εθνικιστών εδήλωνε ότι η Σκωτία απεφάσισε Ευρώπη και το μέλλον της είναι εκεί, ενώ στην Βόρειο Ιρλανδία αρχίζουν πανηγυράκια.
Σας έχω ξαναγράψει, να διαβάζετε VF. Επίσης οι λεβεντοδεξιοί διαβάστε εκ νέου τι έγραψα για Ψωροκώσταινα και μειονοτικά θέματα.
ΥΓ. Θέτε ανεξαρτησία από Βρυξέλλας και εθνική ανεξαρτησία; Άψογα. Τα λεφτά για να στηθούν επιχειρήσεις σεις θα τα δώσετε; Τα σύνορα σεις θα τα εγγυηθείτε; Αν όχι, εκτός από λεβεντοδεξιοί, είσθε προεχόντως λεβεντομαλάκες. Γιατί η ελληνική επανάσταση κερδίζεται στα Ναυαρίνα και όχι στους Γέρους του Μωριά. Μη μπερδεύετε την λατρεία με την πραγματικότητα. Και πάντα έτσι γίνεται την τελευταία διχιλιετία. Από τις Κυνός Κεφαλές. Τι σας λέγω τώρα ε;
VF