Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Συριζαίικα tips των ημερών !!!


Από το Σεμνό & Ταπεινό
α) Το θέμα δεν είναι, απλά, ότι ο έντεχνος – ροκ – λαϊκός βάρδος, ήρωας και «αιώνιος έφηβος» Βασίλης Παπακωνσταντίνου πληρώθηκε μέσω εταιρείας, εδρεύουσας στην Βουλγαρία. Μαγκιά του και μπράβο στον ίδιο και στον λογιστή του!
Το θέμα είναι ότι ο εν λόγω, στη συναυλία - συλλαλητήριο υπέρ του ΟΧΙ, δυο ημέρες πριν το δημοψήφισμα (και παρουσία του Τσίπρα), καλούσε τον κόσμο να πει ΟΧΙ στην Ε.Ε. και, ούτε λίγο ούτε πολύ να αποχωρήσουμε από αυτήν (και οι χάνοι από κάτω χειροκροτούσαν, αλαλάζοντας εκστασιασμένοι!)…
Αλλά, δε σκέφτηκε ο τάλας, ότι η συμμετοχή μας στην Ε.Ε. του δίνει τη δυνατότητα και το δικαίωμα να κάνει business στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας, κράτους μέλους της Ε.Ε., βεβαίως – βεβαίως (στην οποία Ε.Ε. υπάρχει ελεύθερη διακίνηση προσώπων και κεφαλαίων) !!!
Αλλά, όταν το πόπολο τρώει σανό, μπορείς να λες ό,τι θες. Αρκεί να είσαι «αριστερός» !!!
β) Να θυμίσω στους γνωρίζοντες και να γνωρίσω στους αγνοούντες ότι η κα Καφαντάρη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΟΣ, της οποίας ο σύζυγος διορίστηκε πρόεδρος σε «υπό ίδρυση» κρατική εταιρεία ανύπαρκτου αντικειμένου, ετύγχανε γεωλόγος στο επάγγελμα, υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας και, ήδη, εδώ και αρκετά χρόνια, συνταξιούχος της τράπεζας αυτής… Ετών η κυρία; Σήμερα 57!!!
Ξέρετε πόσους συνταξιούχους λόγω γήρατος ηλικίας κάτω των 60 ετών συντηρεί σήμερα το ελληνικό κράτος; Περί τους 250.000!!! Μεταξύ αυτών και η κα Καφαντάρη που μας κουνά το δάκτυλο και δεν ιδρώνει το αυτάκι…
Και, προσοχή! Αναφέρομαι μόνο στις συντάξεις γήρατος και όχι στις μαϊμού αναπηρικές που γέμισε η παλιά Πασοκαρία την χώρα και τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν τους αγγίζει.
γ) Κατά τα λοιπά, η λαοπρόβλητη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα «λύσει» το ασφαλιστικό λεηλατώντας, κυριολεκτικά, τα εισοδήματα των ελεύθερων επαγγελματιών, και, δη, του πιο δυναμικού τμήματος της παραγωγής που έχουν την «ατυχία» να βγάζουν (και να δηλώνουν) πάνω από 30.000 ευρώ τον χρόνο!
Με τις υγείες μας, σύντροφοι!
Σεμνός & Ταπεινός