Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Το Πέραμα δεν έχει ανάγκη την ελεημοσύνη και τον λαϊκισμό σας


Από τον ΑΚ
Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην πόλη μου το Πέραμα θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για τις δηλώσεις του και την υποτιθέμενη βοήθειά του...

Αρχικά, κ. Τσίπρα θα έπρεπε να σου πουν αυτοί που σε υποδέχτηκαν ότι στο Πέραμα ζουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια. Μπορεί να μην έχουν χρήματα παστωμένα, όμως έχουν μάθει να δουλεύουν σκληρά και να μεγαλώνουν τα παιδιά τους δίνοντας ακόμη και τη ζωή τους στα "διπύθμενα" της ζώνης.
Μάθε λοιπόν ότι η πόλη μας δεν έχει ανάγκη την ελεημοσύνη σας, ούτε την αλληλεγγύη των συντρόφων σου... Άλλωστε οι "αγώνες" σας έχουν συνεισφέρει στην αποεπένδυση της ζώνης και στην κατάντια της πόλης.
Τα παιδιά μας δεν περιμένουν την κοινωνική ευθύνη των εταιρειών που καλείς να συνδράμουν. Άλλωστε, φροντίζεις μέσα από την υπερφορολόγηση να μην επιτρέπεις σε καμία εταιρεία να προσφέρει μέσα από καμπάνιες κοινωνικής ευθύνης. Πολύ απλά γιατί δεν της περισσεύει τίποτα.
Αυτό που χρειάζεται η πόλη μας κ. Τσίπρα είναι θέσεις εργασίας. Επειδή σε αυτό ο κρατισμός τον οποίο πρεσβεύεις και υπηρετείς δεν μπορεί να βοηθήσει, τουλάχιστον σταμάτα το λαϊκισμό.
Μάθε λοιπόν ότι ο λαϊκισμός είναι εντελώς ανήθικη τακτική όταν γίνεται στην πλάτη μιας κοινωνίας που πραγματικά υποφέρει.
Είστε όλοι πολύ μακριά από την πραγματική οικονομία και κοινωνία...
AK