Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΜΠΟΜΠΟ

Τόσο καιρό διαβάζουμε σχόλια του στυλ : «Κλείνει ο Μπόμπο», «Έρχεται ο Μπόμπο», «Θέμα χρόνου η άφιξη του βραζιλιάνου στο λιμάνι», και τα συναφή... Ώσπου «έσκασε» η διάψευση από την Μπεσίκτας και προκάλεσε «ψύχος πολικό» εν μέσω καλοκαιριού στους οπαδούς του «Θρύλου».
Είναι τοις πάσι γνωστό ότι στον Έλληνα οπαδό είναι να μην τάξεις. Έτσι και του τάξεις, πρέπει σώνει και καλά να πάρεις κάποιο όνομα (ας είναι και «σαπάκι»). Στο σημείο βέβαια αυτό (και προς αποφυγή παρεξηγήσεων) θέλω να το τονίσω : Αν τελικά ο Κόκκαλης πάρει τον striker της Μπεσίκτας, θα έχει ολοκληρώσει μια «βαριά» μεταγραφή. Θα έχει πάρει έναν φορ περιοχής, που μαζί με τον Ντιόγκο θα συνθέσουν ένα δίδυμο «φωτιά».
Την ίδια στιγμή στον Παναθηναϊκό παίζουν με τα ονόματα, τίποτε όμως - για την ώρα - το σπουδαίο. Η πλάκα όμως η μεγάλη ξέρετε ποια θα είναι; Να μπει σφήνα ο Πατέρας και να φέρει τον Μπόμπο στην Παιανία. Τότε θέλω να δω τις αντιδράσεις των φίλων του «τριφυλλιού». Για την ώρα πάντως και μπροστά στο ενδεχόμενο απόκτησης του βραζιλιάνου από τον Ολυμπιακό, ξέρετε τι μου λένε οι φίλοι και γνωστοί μου παναθηναϊκοί; «Έλα μωρέ, σιγά τον παίκτη». Οι ίδιοι θα τον αποθεώνουν έτσι και γίνει το «μπαμ» και τον «κλέψει» (από το πουθενά) ο Παναθηναϊκός.
Τα λέμε...
BETMIXER