Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Αποκλειστικό: Τα 10 προσόντα για να μπεις στο δημόσιο επί ΣΥΡΙΖΑ


Τα αλλάζει όλα ο ΣΥΡΙΖΑ: Τα 10 προσόντα που πρέπει να ‘χεις για να μπεις στο δημόσιο
(Πηγή : http://www.koolnews.gr)
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την είδηση ότι η μισή οικογένεια του ράπερ γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ έμεινε αδιόριστη, οι επιτελείς της Κουμουνδούρου αποφάσισαν να δράσουν για να προλάβουν τις δυναμικές αντιδράσεις, ιστορικών στελεχών του κόμματος όπως ο Νίκος Φωτόπουλος και η Θεοδώρα Τζάκρη.
Έτσι, για να κλείσουν τα στόματα όσων υποστηρίζουν ότι υπάρχουν 19 συγγενείς υπουργών σε όλη την Ελλάδα που παραμένουν ακόμα αδιόριστοι, λόγω των αυστηρών κριτηρίων για την εισαγωγή στο δημόσιο, έδωσαν στον Τύπο τη λίστα με τα 10 προσόντα που πρέπει να έχει ο υποψήφιος δημόσιος υπάλληλος.
1. Να γνωρίζει ποιος ήταν ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και την απάντηση σε ψαγμένες ερωτήσεις όπως «Τι σχέση είχε ο Ανδρέας με τον Κατσανέβα και ο Τηλέμαχος Χυτήρης με την Μαρία Φαραντούρη». Αν τα ξέρει αυτά σημαίνει ότι έχει ψηφίσει τουλάχιστον 14 φορές ΠΑΣΟΚ άρα είναι εν δυνάμει δημόσιος υπάλληλος, απογοητευμένος από τη μεγάλη σοσιαλιστική παράταξη, που ψηφίζει τώρα ΣΥΡΙΖΑ και Λούκα Κατσέλη (εκεί μας ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ οι αλήτες).

pasok oh yeah

2. Να έχει πιστοποιητικό από Fame Story, X-Factor ή Ελλάδα έχεις ταλέντο ότι γνωρίζει να ραπάρει (όχι Μηδενιστή και Tus, από Eminem και πάνω) ή να έχει αγοράσει cd έλληνα ράπερ για να το ακούσει (συγγενής του σίγουρα θα είναι για να κάνει τέτοια θυσία).
3. Να έχει διατελέσει over 2,5 φορές τσιλιαδόρος του πρωθυπουργού στις καταλήψεις και να έχει στο βιογραφικό του τουλάχιστον μια ρίψη αμπούλας στειρωμένου ασβού σε τάξη για να τρέψει σε φυγή τους δοσίλογους καθηγητές που προσπάθησαν να σταματήσουν την κατάληψη.
4. Να μην έχει συγγένεια πρώτου βαθμού με τον πρωθυπουργό. Δεύτερος διορισμός στο δημόσιο δεν επιτρέπεται.
5. Να έχει επισκεφθεί σχολείο πάνω από 20 φορές τον τελευταίο χρόνο (για να ψηφίσει).
6. Στο δημοψήφισμα να έχει πει ένα βροντερό «όχι σε όλα που κάνουν κουρέλια τα όνειρά μας», αλλά να μην έχει εταιρία στη Βουλγαρία. Βασίλη (ζούμε για να σ’ ακούμε) το τραγούδι σε χρειάζεται περισσότερο απ’ το δημόσιο.
7. Να έχει βγάλει έστω μια φορά selfie με καρχαρία, η αλιεία του οποίου να έχει απαγορευτεί από το 1981.

karxarias-kammenos-750

8. Να μπορεί να λύσει ένα απλό μαθηματικό πρόβλημα. Δυο παιδάκια στη Μυτιλήνη τρώνε 13 τοστ σε 2 ώρες. Πόσα τοστ τρώνε σε 4 ώρες; ΥΓ Και αν τελειώσουν τα τοστ πού θα στείλει νέες προμήθειες ο έμπορος; Στη Λέσβο ή στη Μυτιλήνη;
9. Να έχει δουλέψει σκληρά στη ζωή του τουλάχιστον 17 σερί ώρες  και να μη φοράει γραβάτα. Γραβάτα με πίπα και ζιβάγκο μόνο ο Αλέξανδρος Βέλλιος συνδυάζει.
10. Να έχει οδηγήσει σε παραίτηση τη Νατάσα Συρεγγέλα (και νέα καριέρα στο μάδημα άγριου αχινιού στα Φαλάσαρνα), επειδή αναγκάστηκε να σκίσει 13 ελληνοαγγλικά λεξικά για να καταλάβει τι εννοούσε ο πρωθυπουργός όταν μετά τη Σύνοδο Κορυφής του Ιουλίου είπε σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν φοβήθηκε τη Μέρκελ: «No. Slow the eggs».