Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Τα αλλοτινά θύματα των Ναζί, θύτες σήμερα γενοκτονίας


Από το Μυστήριο
Στην Γάζα, οι Ισραηλινοί στο όνομα του αγώνα κατά της «τρομοκρατίας» εδώ και μία εβδομάδα σφάζουν ανηλεώς παιδιά, γυναίκες και όποιον άλλο είχε την ατυχία να βρεθεί στην διάβα τους.
Πάνω από 300 νεκρούς θρηνεί η Παλαιστινιακή πλευρά (η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν άμαχοι) έναντι ενός Ισραηλινού... Για κάθε μία παλαιστινιακή ρουκέτα που ξεπερνά τον αντιπυραυλικό σύστημα των Ισραηλινών και πέφτει συνήθως στην ...έρημο, δεκάδες ισραηλινές βόμβες και πύραυλοι ακριβείας σκορπίζουν τον θάνατο. Και οι Ισραηλινοί κάθονται στους λόφους για να απολαύσουν το «φαντασμαγορικό θέαμα» της καταστροφής της Γάζας...
Ολόκληρες συνοικίες βομβαρδίζονται στην Γάζα και καταστρέφονται μεθοδικά προκειμένου να σπάσουν τον τσαμπουκά της Χαμάς. Και για να ολοκληρώσει το «έργο» του, ο ισραηλινός στρατός διεξάγει πια χερσαία επέμβαση σε αστικές περιοχές.
Την ίδια στιγμή οι ισχυροί της Γης και η διεθνής κοινή γνώμη αποσιωπά τη συστηματική εξολόθρευση των παλαιστινιακών υποδομών. Οι ΗΠΑ ανερυθρίαστα συνεχίζουν να στηρίζουν τους μακελάρηδες της Μέσης Ανατολής, εξισώνοντας θύτες και θύματα. Όπως δηλαδή πράττουν σε κάθε επέμβαση του Ισραήλ προς ευχαρίστηση των εκατομμυρίων Αμερικανοεβραίων ψηφοφόρων και του πανίσχυρου ισραηλινού λόμπι στις ΗΠΑ.
Η τωρινή επέμβαση των Ισραηλινών έχει προφανή σκοπό. Να διαλυθεί η προσφάτως συναφθείσα συμμαχία Φατάχ και Χαμάς για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας στην Παλαιστίνη που θα έδινε τέλος στον άτυπο εμφύλιο Γάζας και Δυτικής Όχθης.
Και καθώς το ενωμένο το Παλαιστινιακό έθνος θα αποτελούσε πραγματικό φόβητρο για την ίδια ακόμη την ύπαρξη του Ισραήλ, οι Ισραηλινοί έσπευσαν να δράσουν προληπτικώς...
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ