Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Αποκάλυψη: Ο Μαρινάκης θέλει να αγοράσει την Τσέλσι !!!


Ποια Νότιγχαμ; Για Τσέλσι πάει ο Μαρινάκης!
Γιάννης Αυλακιώτης
(Πηγή : http://www.sdna.gr/)
Bάζω το καπέλο στους γνωστούς συκοφάντες φίλοι μου. Πραγματικά έχουν αναγάγει την συκοφαντία σε επιστήμη.
Το τελευταίο που βρήκαν να πουν για να αμαυρώσουν την πιο καθαρή ομάδα της Ευρώπης, είναι ότι δεν δόθηκε πέναλτι στην ΑΕΚ στο ματς με την Καλλονή, ενώ σε ίδια φάση, στην ίδια εστία, με τον ίδιο αντίπαλο, ο Ολυμπιακός είχε πάρει.
Το σοβαρό τους επιχείρημα ήταν ότι πρόκειται για φάσεις καρμπόν. Θα έπρεπε να ξέρουν οι λασπολόγοι, ότι δεν παίζει κανένα ρόλο το ότι οι φάσεις μοιάζουν σαν δίδυμες. Και ο Φρανκ ήταν δίδυμος αδερφός με τον Ρόναλντ, αλλά ο ένας λεγόταν Ντε Μπουρ και ο άλλος Ντε Μπερ.
Πριν από αυτό, οι ίδιοι κύκλοι της διαπλοκής είχαν προσπαθήσει να εμπλέξουν το όνομα του προέδρου με την αγορά μιας αγγλικής ομάδας της σειράς. Το sdna.gr είχε το ρεπορτάζ: «Σε αποκλειστικό δημοσίευμά της, η αγγλική εφημερίδα Sun, αποκαλύπτει ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξετάζει την πιθανότητα αγοράς της Νότιγχαμ Φόρεστ».
Με μια πρώτη ανάγνωση δεν σου φαίνεται εντελώς απίθανο. Μπορεί επειδή τελείωσαν οι ομάδες στην Ελλάδα να ψάχνει ο πρόεδρος μια ομάδα στην Αγγλία για να δίνει τους δανεικούς του. Θα έχει έτσι και ο Κολοβός την ευκαιρία να κάνει διεθνή καριέρα (δανεικού) σαν τον Γεωργούλη και την απόλυτη ελληνίδα σταρ.
Στη συνέχεια όμως φάνηκε ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα: «Ο Κουβεϊτιανός ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Φαουάζ Αλ-Χασάουι, βρίσκεται σε τρομερή αμφισβήτηση στον σύλλογο εξ αιτίας του μεταγραφικού εμπάργκο που έχει επιβληθεί ως το τέλος της σεζόν και της κακής αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας, η οποία βρίσκεται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Championship». Με Κουβεϊτιανό ιδιοκτήτη αποκλείεται να είχε παρτίδες ο πρόεδρος.
Aν ήταν Πακιστανός θα έμοιαζε περισσότερο αξιόπιστη η πληροφορία. Θα μπορούσε και εύκολα να συνεννοηθεί μαζί του λόγω γλώσσας (Είναι διεθνής γλώσσα τα πακιστανικά. Μμμμμμμ). Παρόλα αυτά οι ξεροκέφαλοι Άγγλοι επιμένουν: «Ο Φαουάζ, σύμφωνα με τη Sun, είναι έτοιμος να πουλήσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ο υποψήφιος αγοραστής φέρεται να είναι ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης».
Για να μην είμαστε απόλυτοι ίσως ο πρόεδρος το κάνει για να ενισχύσει τις εξαγωγές της χώρας. Παλιά η Ελλάδα συνήθιζε να εξάγει ελιές, φέτα και σαγκουίνι. Τώρα θα εξάγει και 50-50. Που να ξέρουν οι φουκαράδες οι Άγγλοι. Κάποιοι άλλοι κύκλοι της Κομισιόν υποστηρίζουν ότι είναι επιθυμία και της Ευρωπαϊκής Ένωσης να πάει ο πρόεδρος στην Αγγλία για να αποφευχθεί το Brexit. Γιατί μόλις αρχίσει τις φιλανθρωπίες του και μετατρέψει το Λονδίνο σε Καμίνια (νέο Μονακό) με 95% θα βγει το «Ναι» στο δημοψήφισμα. Θα παρακαλάνε για πειραιώτικη Ευρώπη τα αγγλάκια.
Προσέξτε τώρα τι γράφουν τα παπαγαλάκια του Αλαφούζου στον βρετανικό Τύπο: «Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, “ο Μαρινάκης, ο οποίος έχει στην κατοχή του σπίτι στο Λονδίνο και είχε αθωωθεί πέρυσι στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, θέλει να αγοράσει έναν σύλλογο στην Αγγλία, κι αυτός φαίνεται πως είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ”».
Εδώ το έχασαν τελείως οι Άγγλοι γιατί μάλλον δεν είναι φίλοι στο Facebook με τον διευθυντή FB και Twitter του Ολυμπιακού. Εξού και η άμεση διάψευση: «Από τον Ολυμπιακό, πάντως, διαψεύδουν το δημοσίευμα της Sun. “Δεν υπάρχει θέμα ανάμειξης του κ. Μαρινάκη με την αγγλική ομάδα”, είναι το μήνυμα που στέλνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός...».
Και είναι λογικό. Αν ο πρόεδρος ενδιαφερόταν για την απόκτηση αγγλικής ομάδας, αυτή δεν θα ήταν η Νότιγχαμ, αλλά η Τσέλσι. Και να ήθελε, σιγά μην τον άφηνε να πάρει άλλη ομάδα ο Κώστας-Τσέλσι. Τη μισή δημοσιογραφική του καριέρα την έβγαλε ως αντικειμενικός και πιστός οπαδός των Λονδρέζων. Ξεχνιέται τέτοια αγάπη;
Σε μια τέτοια περίπτωση και επειδή ο σκοπός θα ήταν ιερός (ο Κώστας-Τσέλσι έχει την ευλογία του Αγίου Πειραιώς) μέχρι και ο εισαγγελέας θα χαλάρωνε λίγο τους περιοριστικούς όρους του προέδρου. Με τις προσβάσεις του Κώστα Τσέλσι στην ομάδα που ανδρώθηκε δημοσιογραφικά, θέμα χρόνου θα ήταν να βγουν 6-7 αγγλικές εφημερίδες, το Sky Sports και το BBC και να μεταδώσουν ταυτόχρονα και σε greeklish ότι ο Vaggelis einai ependitis eno o Abramobic itan tzabatzis. Diki sas apopsi na einai, oxi diarroes apo to Stamford Bridge.