Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

And the Oscar goes to...


Από το Σεμνό & Ταπεινό
Οι φετινοί υποψήφιοι είναι :
Μιχελογιαννάκης – μια τυρόπιτα έφαγα ρε παιδιά – Γιάννης, 
Παναγούλης – θα φέρω τις κρεμάλες – Στάθης,

Κουράκης  - πιο κορακί χρώμα πεθαίνεις – Τάσος,
Στρατούλης Δημήτρης (άνευ σχολίων),
Βαγγέλης – ραντεβού στα γουναράδικα – Διαμαντόπουλος,
Γαϊτάνη Ιωάννα (η κυρία που αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία», αλλά περισσότερο κάνει αίσθηση για τις στυλιστικές επιλογές των τριχών της κεφάλης της),
Ιγγλέζη Κατερίνα (αυτή που πήρε κάποτε «εργολαβία» από την TVX -εταιρεία που εκμεταλλευόταν τα μεταλλεία Χαλκιδικής- και εσχάτως έχει κηρύξει πόλεμο στους νέους ιδιοκτήτες!).
Special guests: «Ανεξάρτητοι συνεργαζόμενοι» Βουδούρης Οδυσσέας & Παραστατίδης Σάββας (το δίδυμο πετάμε λάσπη, αλλά μετά κάνουμε κοκοκό...).
New entry: Η νέα δήμαρχος Γαύδου, Γκέλη Καλλινίκου, η οποία ζήτησε να σταματήσουν να πετούν πάνω από το νησί τα μαχητικά της πολεμικής αεροπορίας γιατί ... ενοχλούν!!! Προφανώς τα τουρκικά F16 δεν την ενοχλούν...
Όλοι οι παραπάνω – όλως ενδεικτικώς – είναι η «μεγάλη» προσφορά της Αριστεράς που υποτίθεται ότι δεν κυβέρνησε ποτέ, αλλά πρόκειται να μας κυβερνήσει, στην αναβάθμιση του επιπέδου της πολιτικής ζωής του τόπου....
Χαϊκάλης, Μελάς, Γιαταγάνα, Ραχήλ Μακρή & ΣΙΑ... είναι η μεγάλη προσφορά των ψεκασμένων δεξιών που ψήφισαν το 2012 ΑΝ.ΕΛ. για να εκδικηθούν τον Σαμαρά και... τελικά τιμώρησαν όλους εμάς!!!
Για τους Πασόκους δεν λέω τίποτε. Σε λίγο δεν θα τους θυμάται κανείς. Άσε που οι περισσότεροι έχουν πάει προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά, ενώ οι εναπομείναντες αναμένουν το κόμμα του GAP (μια κατηγορία μόνος του !!!).
Για τους Νεοδημοκράτες τα λέμε που και που, μην επαναλαμβανόμαστε.
Ζω και αναπνέω για τη στιγμή που θα υιοθετηθεί η «απλή και άδολη» αναλογική, για να δούμε τι άλλα φυντάνια και τι κολοσσούς της πολιτικής σκέψης μάς επιφυλάσσει η «κρίση» του ελληνικού λαού.
Σεμνός & Ταπεινός