Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ


Από το Σεμνό & Ταπεινό
Σύμφωνα με το «τοτέμ» της Αριστεράς, Μανόλη Γλέζο, η απόδραση του Ξηρού «ωφελεί» το σύστημα.

Σύμφωνα με τον ιδεολογικό αρχηγό της 17Ν, Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, την απόδραση του Ξηρού την οργάνωσαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, η ίδια η κυβέρνηση, η CIA, οι Ελ και λοιπές «αντιδραστικές» ταξικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με το συνήγορο του Ξηρού, η απόδραση του τελευταίου συνιστά «πολιτική» πράξη.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον (βαψομαλιά) Ξηρό, οι εν ψυχρώ (και σε κάθε περίπτωση θρασύδειλες) δολοφονίες της 17Ν, συνιστούσαν πολιτική πράξη.
Σύμφωνα με το δικαϊικό μας σύστημα, ακόμα και ένας εξάκις ισόβια καταδικασθείς δολοφόνος δικαιούται άδειας από τις φυλακές, αντί να σαπίσει εκεί μέσα εφ’ όρου ζωής.
Μετά ταύτα, αμφιβάλει κανείς ότι ζούμε στη χώρα όπου ευδοκιμεί η «φαιδρά πορτοκαλέα»;
Υ.Γ. 1: Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα και τη δολοφονία του άτυχου Θάνου Αξαρλιάν την χαρακτήρισαν ως «παράπλευρη» απώλεια στον αγώνα τους κατά του ταξικού κράτους. Σε τι άραγε διαφέρει αυτή η «παράπλευρη απώλεια» από εκείνες των βομβαρδισμών που έκαναν οι «φονιάδες των λαών  Αμερικάνοι» στο Ιράκ;
Υ.Γ. 2: Ειλικρινώς εντυπωσιάστηκα από την χωρίς «ναι μεν αλλά» ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του «διαγγέλματος» Ξηρού. Πλην όμως, επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε οι λίγο μεγαλύτεροι, αλλά και να γνωρίζουν οι νεότεροι, την ιδεολογική «ανοχή», αν όχι «στοργή», που επεδείκνυαν οι πάσης φύσεως «δημοκρατικές» δυνάμεις προς τον «αγώνα» της 17Ν, όταν, κατά κύριο λόγο και ειδικά μέχρι τη δολοφονία Μπακογιάννη, χτύπαγαν δεξιούς στόχους.
Σεμνός & Ταπεινός