Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Απολαυστικός Αντ. Πανούτσος για τον Απ. Κακλαμάνη που υποστηρίζει και ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ


Μέχρι κάποιος να πει στον Απόστολο ότι κρέμασε τα παπούτσια
Αντώνης Πανούτσος
(Πηγή : http://www.gazzetta.gr/)
Εκανα κλικ να ανοίξω το περισσότερα στον τίτλο «Απ.Κακλαμάνης: Γιατί πήγα και στη συγκέντρωση Βενιζέλου και Παπανδρέου» στο in.gr για διαφορετικούς λόγους.
Πρώτος γιατί πιστεύω ότι πρέπει να βοηθάμε τις μικρές ομάδες και τις  μικρές ειδήσεις και ότι αν δεν έμπαινα το κείμενο μπορεί να πήγαινε ακλικάριστο. Δεύτερον για να δω αν ήταν αποτέλεσμα του και ο Κακλαμάνης πίστευε ότι είναι στο ίδιο κόμμα. Τρίτον για να διαβάσω τα comments και να δω πόσες φορές έχει γραφτεί που γράφουν οι αναγνώστες το γιατί ο Κακλαμάνης πήγε και στις δύο συγκεντρώσεις.
Στο πρώτο σίγουρα έκανα δουλειά. Δεν μπορώ να φανταστώ τον άνθρωπο που ενδιαφέρεται  σε ποιες συγκεντρώσεις πηγαίνει ο Απόστολος Κακλαμάνης αλλά και να μπορούσα δεν θα ήθελα να τον γνωρίσω. Στο δεύτερο δεν είχα δίκιο. Παρά τις προβλέψεις ΝΑΙ. Ο Απόστολος Κακλαμάνης  ξέρει ότι Βενιζέλος και ο Παπανδρέου έχουν χωρίσει τα κόμματα. Στο τρίτο δεν έμαθα. Μάλλον o moderator του in.gr είχε την ίδια άποψη με εμένα και απενεργοποίησε τα comments.
Παρά την έλλειψη comments αποζημιώθηκα από την μεγαλομανία του Κακλαμάνη. Ο οποίος πιστεύει ότι στέλνει μήνυμα στους ψηφοφόρους να στηρίξουν οποιοδήποτε από τα δύο ψηφοδέλτια. «Ελεγα να ψηφίσω Βενιζέλο αλλά από την στιγμή που ο Απόστολος Ο’ Κακλαμάνης είπε δεν έχει διαφορά μπορεί να την ρίξω στον ΓΑΠ». Το «Σε συνεργασία με ιστορικά και άλλα στελέχη που αποφάσισαν να αγωνιστούν για την επανασυσπείρωση της παράταξης, καλούν και τις δυο πλευρές να συνεργαστούν από την επομένη των εκλογών για ένα ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ για την ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης» όμως μου θύμισε κάτι άλλο. Το ΘΕΜΕΛΙΟ 21 του Μιχάλη Τροχανά.
Οσο ρόλο έπαιξε στην ΑΕΚ το ΘΕΜΕΛΙΟ 21 με τις 50.000 επιλεγμένες Ενωσίτικες Οικογένειες με Οικόσημο ΑΕΚ θυρεό και slogan επιλογής κάθε οικογένειας, την λέσχη της ΑΕΚ με τους 250 χιλιάδες ενωσίτες μηδενικής υποχρέωσης, τους 200 χιλιάδες Αγγελους της ΑΕΚ και την Ανώτατη Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού θα παίξει στις εξελίξεις η επίσκεψη Κακλαμάνη στις δύο συγκεντρώσεις.
Το  εθνικό σχέδιο «αντιμετώπισης της κρίσης και των κινδύνων που απειλούν τη χώρα στο εσωτερικό και το εξωτερικό μέτωπό της» θα υπάρχει στην φαντασία του Απόστολου Κακλαμάνη. Nα το δουλεύει στο Jimmy’s στην Βαλαωρίτου με τον Στράτο Μολυβά και τους λοιπούς παλαιοπασόκους μπροστά στον καφέ που παράγγειλαν στις 8 και λιβανίζουν στις 11.