Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Μια διαφημιστική εκστρατεία για κλάματα...


Από το Μυστήριο
Στα πάμπολλα σοβαρά λάθη που έπραξε η ΝΔ από τις ευρωεκλογές και μετά, ήλθε να προστεθεί και η παντελώς αποτυχημένη και εκτός τόπου και χρόνου διαφημιστική της εκστρατεία.

Η επιλογή της τρομοκρατίας και του φόβου ως κυρίου μηνύματος της διαφημιστικής εκστρατείας, εκτός από άθλια ήταν και μια εντελώς ηλίθια ιδέα.
Ο ελληνικός λαός ήθελε κυρίως να του δώσουν ελπίδα πια. Τρομοκρατία "χόρτασε" επί μια πενταετία, τουλάχιστον.
Με την διαφημιστικά αυτά σποτ η ΝΔ, ουχί μόνο έχασε και τις ελάχιστες έστω πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές, αλλά έδιωξε και όσους αναποφάσιστους το σκέφτονταν να της δώσουν μια ακόμη ευκαιρία, με αποτέλεσμα η διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ αντί να μειώνεται, να αυξάνει.
Είναι πάντως να απορεί κανείς ποιο κομμάντο επέλεξε αυτήν στην διαφημιστική εκστρατεία. Αν και μεταξύ μας, νομίζω ότι ξέρω ποιος είναι. Είναι ο ίδιος που το Σεπτέμβρη είχε πείσει τους πάντες ότι τα έχει λύσει όλα τα θέματα με την Τρόικα και ότι το ΔΝΤ θα αποχωρήσει... Ο γνωστός δηλαδή ξερόλας σύμβουλος.
Για περισσότερα, ραντεβού αύριο μετά τις 10.00 το βράδυ, όταν θα υπάρχει η πρώτη επίσημη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος...
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ