Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Οι γονείς και τα τέκνα του μαυρο-κόκκινου φασισμού


Από το Μυστήριο
Για ακόμη μία φορά ο μαυρο-κόκκινος φασισμός ξαναχτύπησε.
Εχθές οι γνωστοί – άγνωστοι, ανεπάγγελτοι και αργόσχολοι μπαχαλάκηδες αποφάσισαν να κάψουν τα γραφεία της εφημερίδας Athens Voice.
Επειδή διαφωνούν με τα γραφόμενά της. Επειδή έτσι θέλουν...
Είναι προφανές ότι παρά τα πλήγματα που έχει δεχθεί ο χώρος της άκρας αριστεράς - αναρχισμού κατά την προσπάθειά του να ενεργήσει αντάρτικο πόλεων τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια., υπάρχουν ακόμη πολλά καλοζωισμένα «καλόπαιδα» που θέλουν να παίξουν «επανάσταση».
Γόνοι οικογενειών των Βορείων Προαστίων οι περισσότεροι, μεγαλωμένοι από γονείς της γενιάς του Πολυτεχνείου και των απόνερων της, έμαθαν από μικρά παιδιά να μισούν καθετί εθνικό και όσα αφορούν το «κράτος» εν γένει. Έχοντας λυμένα τα περισσότερα προβλήματα που απασχολούν τους υπόλοιπους εργαζόμενους συνομήλικους τους, είναι από τα γεννοφάσκια τους οργισμένοι. Για ποιο λόγο άγνωστο.
Έχοντας μάθει από τους γονείς τους ότι κατέχουν τη μόνη αλήθεια, αδυνατούν να ανεχθούν οποιαδήποτε άλλη αντίθετη γνώμη. Και επειδή έχουν γαλουχηθεί με την «επαναστατική» παιδεία των γονέων τους (συνήθως ατόμων κομπλεξικών που ενώ θαύμαζαν τον Τσε, τον Φιντέλ ή ακόμη και το Μάο, τώρα είναι μεγαλογιατροί ή εργολάβοι δημοσίων έργων…), έχουν αποφασίσει ότι έχουν το ελεύθερο να προβαίνουν σε κάθε ενέργεια που θα φέρει την «επανάσταση» πιο κοντά. Καίτοι, ο εμπρησμός μιας αντίθετης ιδεολογικά εφημερίδας είναι πράξη κατ’ εξοχήν αντιδραστική...
Τους δε γονείς τους θα δει κανείς να αναλαμβάνουν εργολαβικά την ιδεολογική υπεράσπιση των τέκνων της σε όλα τα δημόσια fora. Είναι εκείνοι οι μεσήλικες που απαξιώνουν όσα έχουν σχέση με την ελληνική ιστορία και την ελληνικότητα, σπεύδοντας να δικαιολογήσουν a priori κάθε ανθελληνική πράξη ή άποψη. Σφοδροί πολέμιοι της προσπάθειας της χώρας να ξεφύγει από τη μιζέρια της, αφού η μιζέρια αυτή τους συντηρεί στην επικαιρότητα.
Έτσι, οι γονείς δρουν με τα λόγια, τα δε τέκνα τους με τις μολότωφ…
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ