Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Στείλτε την Τρόικα στο διάολο (επιτέλους) !!!


Από το Μυστήριο
Η εκτός λογικής άκαμπτη στάση της Τρόικας και οι νέες απαιτήσεις της για περισσότερες θυσίες πρέπει επιτέλους να τύχουν της δέουσας αντίδρασης από την ελληνική κυβέρνηση.
Η οποία στάση της Τρόικας και των δανειστών προκαλεί μάλιστα τη μήνη ακόμη και συστημικών τραπεζών, όπως της Alpha Bank, η οποία χαρακτήρισε εντελώς ανεξήγητες οι ατέρμονες διαπραγματεύσεις με την Τρόικα
Τη στιγμή μάλιστα που σύμφωνα με τους κυβερνώντες η ελληνική οικονομία εισέρχεται σε τροχιά σταθεροποίησης, ή ακόμη και ανάκαμψης.
Συνεπώς δύο είναι τα ενδεχόμενα, εκ των οποίων μόνο το ένα μπορεί να ισχύει. Και τα δύο αποκλείεται.
Ή έχουν δίκιο οι δανειστές και η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό των επόμενων ετών χωρίς νέο δανεισμό, που θα σημαίνει την παράταση του Μνημονίου. Οπότε οι κυβερνώντες μας παραμυθιάζουν κανονικά ότι βελτιώθηκε η κατάσταση, και καλύτερα να σωπάσουμε και να μην πουλάμε μαγκιές.
Ή έχουμε δίκιο εμείς και μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας χωρίς τους δανειστές. Οι οποίοι προβάλουν συνεχώς νέα παράλογα αιτήματα προκειμένου να διατηρήσουν την κηδεμονία της χώρας εις το διηνεκές. Οπότε, ας τους δείξουμε την πόρτα της εξόδου μια ώρα αρχύτερα, να τελειώνουμε.
Σε κάθε πάντως περίπτωση η υπομονή και αντοχή του ελληνικού λαού δεν αντέχουν νέα μέτρα. Η όποια αξιοπρέπεια μας απέμεινε, δεν αντέχει νέους εκβιασμούς.
Στείλτε τους στο διάολο !!!
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ