Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ... ΠΡΟΣΟΧΗ...!!!


Από τον A-P
Αγαπητοί μου φίλοι στο Facebook,
Η CIA, η KGB, η Stazi, το ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής και το Σωματείο Καλογρεών Άγιος Φανούριος έχει βρει τρόπο να εκμεταλλεύεται τα προσωπικά σας δεδομένα.
Γι αυτό παρόλο που έχετε βγάλει φάτσα φόρα 1.450 φωτογραφίες σας και κάνετε check in και απ τον καμπινέ, για να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα πηγαίνετε:
Ρυθμίσεις>Πάνω Ρυθμίσεις>Κάτω Ρυθμίσεις>Ναι Θέλω, πατήστε το αριστερό βελάκι, με το πάνω πηδάει και με το δεξιά ρίχνει βόμβες.
Όταν βγει κανείς της CIA τον αποφεύγετε με control και στη δεύτερη πίστα βγαίνει miniboss. Αν το περάσετε κι αυτό πηγαίνετε κάτω κάτω, πιο κάτω, αχ έλα, πιο κάτω, ναι εκεί, και πατήστε:
"ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ".
Αν το κοινοποιήσετε αυτό θα δοθούν 50 λεπτά στα φτωχά Χόμπιτ της Middle Earth, ενώ αν δεν το κοινοποιήσετε, θα σας κλέψουν τα παιδιά, θα πάτε σε μεξικάνικη φυλακή, θα σας βγάλει στη φόρα το ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής και στις 12 τα μεσάνυχτα θα σας καταραστεί ο Σάρουμαν.
Επίσης για κάθε like θα δίνεται κι ένα παστέλι στον Aurelio Buganda από το Gurkaambi, ο οποίος πάσχει από Ελλειματικό Σουσαμίτη.
Μέχρι στιγμής έχουν δωρηθεί 75,000 παστέλια.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!!!!!
A-P (για την αντιγραφή)