Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι...



Από το Σεμνό & Ταπεινό
Ο sexy Alexis, συνεχίζοντας την παγκόσμια τουρνέ του, ως το απόλυτο σύμβολο του ριζοσπαστικού - αριστερού σεξουαλισμού, παρακάθισε, για άλλη μία φορά, στο πλευρό του περίφημου «φιλοσόφου», Σλαβόϊ Ζίζεκ.
Θυμίζω, για όσους το έχουν ξεχάσει, και ενημερώνω όσους δεν το γνωρίζουν, ότι ο εν λόγω κύριος (ημίτρελος στην κυριολεξία) έχει υποστηρίξει ότι «πρέπει να κόψουμε τα κεφάλια των αστών», έχει επανειλημμένως εκθειάσει καθεστώτα όπως αυτό του Πολ Ποτ στην Καμπότζη (που εξόντωσε περί τα 2 εκατομμύρια αντιφρονούντες, ήτοι περί το ¼ του πληθυσμού της χώρας) και, γενικώς, δεν χάνει την ευκαιρία να υποστηρίξει ότι η βία (η αριστερή πάντα βία) είναι απόλυτα δικαιολογημένη, γι’ αυτό και είναι μέγας θαυμαστής του Λένιν, του Μάο και των λοιπών δημοκράταρων ηγετών που έδειξαν στην πράξη τι πα’ να πει κομμουνισμός.
Τα τελευταία χρόνια, το εν λόγω «αστέρι» της παγκόσμιας αριστερής διανόησης έχει βρει στο πρόσωπο του sexy Alexis τον νέο «ήρωά» του. Τόσο πολύ τον έχει γοητεύσει το ακαταμάχητο χαμόγελο του φερέλπιδος Πρωθυπουργού της Ελλάδος, που μόλις πριν λίγες ημέρες μας απείλησε «όσοι δεν υποστηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουν εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τα Γκουλάγκ»... Γυναίκααα, ετοίμασε τις βαλίτσες!!! Βάλε μέσα γάντια, σκουφιά, ισοθερμικά εσώρουχα και ξηρά τροφή .... Πάμε υποχρεωτικές διακοπές στη Σιβηρία... (εκτόπιση το ‘λεγαν κάποτε εις την ορθόδοξην κομμουνιστικήν διάλεκτον).
Όταν, βέβαια, η ΝΔ μίλησε πάλι για «εξίσωση των άκρων», τα κομάντα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κατόρθωσαν να ψελλίσουν ότι:  «Τελικά, η βλακεία και η γελοιότητα δεν έχουν κανένα όριο στην περίπτωση της ΝΔ»...
Μάλιστα...
 Αυτό μόνον είχαν να πουν οι δημοκράταροι. Δηλαδή, σκάστε και κολυμπήστε εσείς ζώα που δεν μας ψηφίζετε. Πράγματι, τι σχέση έχουν τα συμπαθητικά μούσια του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, τα ιντελεκτουέλ γυαλάκια του Ιφικράτη Αμυρά και η γραφική φιγούρα του Στάθη Παναγούλη, όταν ομιλούν για βία (αλλά και η χαριτωμένη φατσούλα του Alexis, όταν χειροκροτεί τον θιασώτη αυτής) με τους brutal, macho και χοντροκομμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που φωνασκούν Heil Hilter;;;;
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, πάνω απ’ όλα διότι ελίσσονται με ιδιαίτερη «ευλυγισία» από τη μία άποψη στην άλλη. Η μόνη σταθερά τους είναι ο λαϊκισμός. Γι’ αυτό, άλλωστε, για τον sexy Alexis πρότυπο είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ας το θυμούνται καλά κάποιοι, όταν έλθει η ώρα της κάλπης.
Υ.Γ. 1ο. (καθυστερημένα κάπως, αλλά με βρήκε τις ημέρες της αμνοεριφιοφαγίας): Κύκλοι της ευρωπαϊκής αριστεράς ονειρεύονται, λέει, να προτείνουν τον Alexis για διάδοχο του Μπαρόζο. Θυμίζω μόνον ότι κάποτε, οι παίκτες του Ολυμπιακού, για να κάνουν καζούρα στον τότε προπονητή τους (δεν θυμάμαι ποιον), εξέλεξαν ως πρώτο αρχηγό της ομάδας τον Πήτερ Οφορίκουε !!!
Υ.Γ.2 (πιο πρόσφατο): Κύκλοι της Κεντροδεξιάς (λέει) θα προτείνουν ως διάδοχο του Μπαρόζο τον Κ. Καραμανλή. Αυτό θα είναι εμφύλιος, σαν τον τελικό του Champions League ένα πράγμα !!!
Και που να σφίξουν πραγματικά οι ζέστες !!!
Σεμνός & Ταπεινός