Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«Αν δεν σας αρέσει να είστε στην Ελλάδα, να αλλάξετε χώρα»


Από το Μυστήριο
«Αν δεν σας αρέσει να είστε στην Ελλάδα, να αλλάξετε χώρα. Κουκούλες φοράνε μόνο οι ρουφιάνοι και οι θρασύδειλοι».
Τάδε έφη η κ. Εισαγγελέας του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών στους κατηγορούμενους - απατρίδες κομπλεξικούς αναρχικούς - που τον Αύγουστο του 2012 συνελήφθησαν να σκίζουν ελληνικές σημαίες και ζήτησε την καταδίκη τους σε δύο χρόνια φυλάκιση, με την κατηγορία της περιύβρισης και προσβολής Εθνικού Συμβόλου.
Να αγιάσει το στόμα της κ. Εισαγγελέως. Ήταν μία πολύ εύστοχη και ακριβής παρότρυνση σε όλους εκείνους που νιώθουν κομπλεξικά που γεννήθηκαν Έλληνες.
Εύγε της.
Αρκετά πια με το κανάκεμα του κάθε τσογλανιού.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά, απλούστατα θα έλεγα. Όποιος νιώθει μειονεκτικά, επειδή είναι Έλληνας, δύναται κάλλιστα να μας αδειάσει την γωνιά και να μεταναστεύσει σε όποιον "παράδεισο" εκείνος επιθυμεί. Κούβα, Κίνα, Β. Κορέα, Μαλί κλπ...
Μπορεί μάλιστα να ζητήσει και να απελαθεί, αν στερείται των αναγκαίων για τα εισιτήρια χωρίς επιστροφή. Δεν νομίζω, πάντως, ότι κάποιο από τα εν λόγω κομπλεξικά έχει οικονομικό πρόβλημα, καθώς η αντεθνική υποκουλτούρα τους ενδημεί στις ακριβές περιοχές των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, όπου η ανοησία περισσεύει και η «επανάσταση» είναι για χρόνια πολλά της μοδός.
Το αυτό ισχύει και για τους μετανάστες εκείνους που αντιλήφθησαν προσφάτως ότι η Ελλάδα δεν είναι πια το ξέφραγο αμπέλι που γνώρισαν.
Ήτοι στο καλό - λέμε τώρα - και να μας γράφετε...
Υ.Γ. Τελικά τα εν λόγω «μπουμπούκια» καταδικάστηκαν σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ