Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ο Αλέξης θα ηγηθεί του Ελληνισμού


Από το Μυστήριο
Οφείλω να ξεκαθαρίσω ευθύς εξαρχής ότι διαχωρίζω πλήρως την θέση από εκείνους τους κακεντρεχείς που τρομοκρατούν τους Ελληνοκύπριους ενόψει της τελικής διαπραγμάτευσης.

Εκείνους τους παλιανθρώπους που σπέρνουν φοβίες, επειδή τάχα μου θα πάει και ο Αλέξης στη Γενεύη για να διαπραγματευθεί με τον Ερντογάν για την επίλυση του Κυπριακού.
Λες και δεν ξέρει ο Αλέξης.
Και σιγά το διακύβευμα στην Κύπρο. Επειδή από την δεκαετία του '50 δεν έχει λυθεί; Δεν ξέρανε οι προηγούμενοι από σωστές διαπραγματεύσεις και τα μπερδεύανε συνέχεια και κάνανε λάθη. Δεν ρωτούσαν και την έπαθαν.
Ο Αλέξης όμως ξέρει από διαπραγματεύσεις. Το έχει δηλώσει και στην Βουλή ότι είναι πια έμπειρος. 17 ολόκληρες ώρες διαπραγματευόταν πριν από 1 1/2 χρόνο και η επιτυχία του ήταν προφανής και πανθομολογούμενη. Το 3ο Μνημόνιο έχει την δική του σφραγίδα. Αφού κατάφερε να μας παρακαλάνε να δανειστούμε με 90 δισ.
Και στην τελική σιγά τον Ερντογάν και την τούρκικη διπλωματία. Γατάκια είναι Αγκύρας. Από ήττα σε ήττα είναι οι Μεχμέτηδες. Ε, λοιπόν με τον Αλέξη διαπραγματευτή το σερί ηττών της Άγκυρας θα συνεχισθεί. Όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στο Αιγαίο, την Θράκη και παντού. Πελάτες θα τους κάνει ο Αλέξης τους Τούρκους. Σφαλιάρες θα ρίξει στον Ταγίπ.
Θα τους πάρει και τα σώβρακα. Και την Αμμόχωστο, και τη Μόρφου και την Κυρήνεια. Θα πετάξει τα τούρκικα στρατεύματα στην θάλασσα. Ευτυχώς που θα είναι και αυτός, αφού ο Αναστασιάδης μπροστά στο να πάρει το Νόμπελ Ειρήνης, είναι ικανός να τους δώσει και τη Λάρνακα.
Εγώ πάντως δεν τον φοβάμαι τον Αλέξη μας. Θα τα καταφέρει. Και να μην τα καταφέρει πάντως, ούτε καταθέσεις, ούτε offshhore έχω στην Κύπρο.
Και στην τελική η Μεγαλόνησος έχει βιώσει καταστροφές και πίκρες ανά τους αιώνες και πρόσφατα. Θα κωλώσει επειδή ο Αλέξης θα ηγηθεί του Ελληνισμού;
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ