Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

"Αριστερή παρένθεση" και ...μπλε άλογα


Από το Μυστήριο
Προκειμένου να κρατηθεί στην ηγεσία της ΝΔ ο κ. Σαμαράς και το περιβάλλον επιστράτευσε το σενάριο περί "αριστερής παρένθεσης ΣΥΡΙΖΑ".
Από τις 17 Ιουλίου 2014 είχαμε προβλέψει τις ανοησίες περί "αριστερής παρένθεσης ΣΥΡΙΖΑ". Είχαμε επίσης προβλέψει και τη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ (βλ. "Περί κυβερνητικής παρένθεσης ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών ανοησιών…http://ed-mysterious.blogspot.gr/2014/07/blog-post_701.html)
Παρά τη συντριβή της 25ης Γενάρη (πάει ο "Ιανουάριος", είναι αστική λέξη...), παρά το γεγονός ότι επί των ημερών του  ΝΔ γνώρισε τις χειρότερες επιδόσεις σε βουλευτικές εκλογές, παρά το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός αρχηγός της ΝΔ που ηττήθηκε όντας πρωθυπουργός και δεν παραιτείται, ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να αρνείται την πραγματικότητα.
Έχει επί της ουσίας ποντάρει σε πλήρη αποτυχία της κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτήν την περίπτωση όμως ο μεγάλος χαμένος θα είμαστε εμείς, και ουχί φυσικά οι νυν κυβερνώντες. Εμείς, και μόνο εμείς, θα πληρώσουμε τα σπασμένα, αν η χώρα οδηγηθεί σε καταστροφή.
Παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, προσδοκώντας ότι κάποια στιγμή, άγνωστο πότε, ο ελληνικός λαός θα καταλάβει το λάθος και θα τον ξανακαλέσει να τον σώσει. Μη γελάτε, αυτό πιστεύουν τα παπαγαλάκια. Μια ματιά στα γνωστούς και μη εξαιρετέους ιστοτόπους θα σας πείσει για του λόγου το αληθές. Δεν αντιλαμβάνονται ότι ποσώς ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό η προσωπική τύχη του κ. Σαμαρά, και ότι πια δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει.
Εξάλλου ο εν λόγω είχε την ευκαιρία του (σχεδόν από το πουθενά, αν θυμηθεί κανείς που ήταν πριν από 10 και πλέον χρόνια...), αλλά την σπατάλησε.
Δεν είναι κάθε ημέρα του Άη Αντώνη...
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ