Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Αποκαλυπτικό άρθρο για την πρόβλεψη του Ουίνστον Τσώρτσιλ για το Ισλάμ


H προφητεία του Ουίνστον Τσώρτσιλ για το Ισλάμ
ΦΑΝΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
(Πηγή : http://www.pronews.gr)
Ο Βρετανός Πρωθυπουργός είχε προβλέψει πριν από 100 χρόνια την επέκταση του Ισλάμ στην Ευρώπη.

Το χρονικό διάστημα που έζησε στην Ινδία και το Σουδάν ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, πριν από περίπου 100 χρόνια, ήταν αρκετό για να προβλέψει τα σημερινά γεγονότα και την άνοδο της τρομοκρατίας
Ο χάρτης του «Ισλαμικού Κράτους» στην παραπάνω φωτογραφία είναι όπως τον δημοσίευσε η βρετανική Mail online στις 30.6.2014.
Πρώτα με τις δολοφονίες των σκιτσογράφων/δημοσιογράφων της εβδομαδιαίας αριστερής γαλλικής σατιρικής εφημερίδας «Charlie Hebdo» και στη συνέχεια με τις δολοφονίες άλλων πολιτών από τους ίδιους τρομοκράτες, με αποτέλεσμα σε τρεις μέρες να χάσουν τη ζωή τους 17 αθώοι άνθρωποι.
Πέραν των τριών εκατομμυρίων ανθρώπων έλαβαν μέρος στην πορεία ενότητας στη Γαλλία την Κυριακή, με μήνυμα ότι η διεθνής κοινότητα δεν θα γονατίσει και θα αντισταθεί στο νέο αυτό βάρβαρο κακό που την βρήκε.
Της πορείας στο Παρίσι ηγήθηκε ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ πλαισιωμένος από πέραν των 40 ηγετών άλλων κρατών, που ένωσαν τη φωνή τους στην εκδήλωση αλληλεγγύης για την ελευθερία έκφρασης, τα ανθρώπινα ιδεώδη και την κοινή αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.
Θα πρέπει, όμως, όλοι, πρωτίστως ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, να σκύψουν και να μελετήσουν την προφητεία του Ουίνστον Τσώρτσιλ, που κατέγραψε το 1899. Αλλά πρώτα ας καταγραφούν τα ακόλουθα. Η «ιδεολογική» αυτή τρομοκρατία δεν περιορίζεται στα φονικά του Παρισιού.
Σύμφωνα με στατιστικές που δημοσιεύθηκαν, πέραν των 76.000 ανθρώπων δολοφονήθηκαν στην απάνθρωπη και βάρβαρη γενοκτονία που εξελίσσεται στη Συρία, από τους ισλαμοφασίστες αποκεφαλιστές, εναντίον των χριστιανών, τους οποίους (ισλαμιστές του ISIS), σύμφωνα με σωρεία δημοσιευμάτων, βοηθά η Τουρκία.
Όμως ο κόσμος παρέμεινε απαθής μέχρι προχθές, στη βάρβαρη αυτή χριστιανική γενοκτονία. Εκτός τούτου, ο Νταβούτογλου είχε και το θράσος να συμμετέχει στην πορεία του Παρισιού!
Νιγηρία – «Η μεγαλύτερη σφαγή»
Στη Νιγηρία, παράλληλα με τα γεγονότα του Παρισιού, η ισλαμο-εξτρεμιστική «Μπόκο Χαράμ» κατέσφαξε στην πόλη Baga 2.000 ανθρώπους, ως επί το πλείστον γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους, που δεν μπορούσαν να τραπούν εις φυγήν.
Τόσα πολλά ήσαν τα πτώματα, που τα σώματα ασφαλείας έχασαν τον λογαριασμό, δήλωσε εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας και τόνισε ότι «ήταν η μεγαλύτερη σφαγή» στην ιστορία της «Μπόκο Χαράμ». Ένα παιδάκι, που διασώθηκε, δήλωσε:
«Έσφαξαν τον πατέρα μου σαν κριάρι». Οι σφαγές, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Γκάρντιαν», 10.1.2015, έγιναν στα σύνορα με το Τσαντ και το Καμερούν. Και αυτό πέντε εβδομάδες πριν τις επικείμενες εκλογές στη Νιγηρία, όπου ο φόβος έχει κυριαρχήσει και θα επηρεάσει το αποτέλεσμα…
Πακιστάν – Τους έκαψαν ζωντανούς!
Σε δημοσίευμα δε του Gatestone Institute, 10.1.2015, μουσουλμάνοι στο Πακιστάν έκαψαν ζωντανό ένα ζευγάρι γιατί ήσαν χριστιανοί! Τους πήραν χέρια-πόδια και τους κρατούσαν πάνω από τη φωτιά μέχρι που καίγονταν τα ρούχα τους και μετά τους πέταξαν ζωντανούς σε φούρνο και τους έκαψαν.
Η κατηγορία εναντίον τους ήταν πως είχαν κάψει σελίδες από το κοράνι. Με επιστολή του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο, Μπάρακ Ομπάμα, ο πρόεδρος του Χριστιανικού Πακιστανικού Κογκρέσου, Δρ Ναζίρ Μπούτι, εξέφρασε την έκπληξή του ως προς το γιατί οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρθηκαν έστω να καταδικάσουν το ζωντανό κάψιμο χριστιανών, ενώ υπήρξαν εκκλήσεις προς την αμερικανική κυβέρνηση να πιέσει την κυβέρνηση του Πακιστάν να σταματήσει την κακή χρήση των νόμων περί βλασφημίας εναντίον των χριστιανών.
Η προειδοποίηση του Τσώρτσιλ
Στις 8 Ιανουαρίου 2015, ο Μαρκ Έλλις σε άρθρο του θυμήθηκε τα λόγια του Ουίνστον Τσώρτσιλ για το ριζοσπαστικό Ισλάμ και έγραψε:
«Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες του 20ού αιώνα που διετέλεσε Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και πάλι μεταξύ 1951-1955. Ήταν επίσης ιστορικός και συγγραφέας. Ως αξιωματικός του Βρετανικού Στρατού μεταξύ 1897 και 1898, πολέμησε εναντίον της φυλής Pashtun στα βορειοδυτικά σύνορα με τη βρετανική Ινδία και επίσης στη μάχη του Omdurman στο Σουδάν.
Από τις δύο μάχες απέκτησε καλή γνώση για τους μουσουλμάνους και την ισλαμική κοινωνία. Τα πιο κάτω τα έγραψε όταν ήταν μόλις 25 χρονών (1899) και σήμερα προσφέρουν προφητική προειδοποίηση στον Δυτικό πολιτισμό». «Τρομερές οι κατάρες που ο Μωαμεθανισμός (Ισλάμ) επιβάλλει στους πιστούς του! Εκτός της φανατικής εξαλλοσύνης, η οποία είναι τόσο επικίνδυνη στον άνθρωπο όσο η υδροφοβία σε ένα σκύλο, υπάρχει και αυτή η φοβερή μοιραία απάθεια… Μία υποβαθμισμένη θεωρία στερεί τη ζωή από το χάρισμα και τη λεπτότητά της, την αξιοπρέπεια και την αγιότητα».
«Παραλύει η επιρροή της θρησκείας»
Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ πρόσεξε και την αντιμετώπιση των γυναικών ως δεύτερης κατηγορίας ανθρώπων. Και έγραψε:
«Το γεγονός ότι στον νόμο του Μωάμεθ κάθε γυναίκα πρέπει να ανήκει σε κάποιον άνδρα ως αδιαμφισβήτητη ιδιοκτησία, είτε ως παιδί, ως σύζυγος, ή ως σκλάβα, θα καθυστερήσει την τελική εξόντωση της σκλαβιάς μέχρι που το Ισλάμ θα σταματήσει να είναι η μεγάλη δύναμη μεταξύ των ανδρών.
Ιδιώτες μουσουλμάνοι μπορεί να έχουν πολύ καλές ιδιότητες, όμως η επιρροή της θρησκείας παραλύει την κοινωνική ανάπτυξη εκείνων που την ακολουθούν. Δεν υπάρχει δυνατότερη αναδρομική δύναμη στον κόσμο».
Και συμπλήρωσε ο Έλλις πως «οι τακτικές τρόμου και η ορμή του (Ισλαμισμού) για κατάκτηση του κόσμου ήσαν αισθητές πολύ πριν από τη δημιουργία του μοντέρνου Ισραήλ».
Και έκλεισε με τις ακόλουθες επισημάνσεις του νεαρού Τσόρτσιλ: «Πέραν του ότι ο Μωαμεθανισμός δεν είναι καθόλου ετοιμοθάνατος, είναι μια μαχητική και προσηλυτιστική πίστη. Έχει ήδη επεκταθεί στην Κεντρική Αφρική, δημιουργώντας ατρόμητους πολεμιστές σε κάθε βήμα, και αν δεν ήταν για τη Χριστιανοσύνη που προστατεύεται στα δυνατά χέρια της επιστήμης, η επιστήμη εναντίον της οποίας το Ισλάμ έχει αγωνιστεί δίχως αποτέλεσμα, ο πολιτισμός της μοντέρνας Ευρώπης θα έπεφτε όπως έπεσε ο πολιτισμός της αρχαίας Ρώμης».
Δεν προστατεύεται ο Χριστιανισμός
Δυστυχώς, 100 χρόνια μετά, ο πολιτισμός της μοντέρνας Ευρώπης κινδυνεύει να πέσει από το Ισλάμ όπως η αρχαία Ρώμη. Ο Χριστιανισμός δεν προστατεύεται πια στα δυνατά χέρια της επιστήμης, αλλά ούτε και εκείνων που υποτίθεται την αντιπροσωπεύουν -τις εκκλησιαστικές Αρχές- που βρίσκονται η κάθε μία στη δική της φιλαργυρία και Πομπηία.
Το Ισλάμ σφάζει αλύπητα τους χριστιανούς, εδραιώνεται στην Κεντρική Αφρική και το «Ισλαμικό Κράτος» εξέδωσε και χάρτη για το φιλόδοξο σχέδιό του για παγκόσμια κατάκτηση, το οποίο περιλαμβάνει και την Κύπρο.
Παταγώδης η αποτυχία των νεότερων ηγετών της Ευρώπης, περιλαμβανομένων πρωτίστως των Βρετανών πολιτικών, να αντιληφθούν και εκτιμήσουν τα δεδομένα σωστά, όταν ο Τσόρτσιλ τα είχε εκτιμήσει και προφητεύσει μόλις σε ηλικία 25 χρονών… Το Φόρεϊν Όφις υπήρξε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της ισλαμοποίησης της Κύπρου.

* Ερευνήτρια/συγγραφέας – Λονδίνο