Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Το Βασίλειό μου για μια φωτογραφία με τον Πρόεδρο


Από τον Μυστήριο
Σαν τώρα θυμάμαι πριν ένα χρόνο που οι πάντες στην Αθήνα ήθελαν να έχουν ένα φωτεινό ενσταντανέ με τον ομογενή Τζορτζ Παπαδόπουλος που εμφανιζόταν ως στενός συνεργάτης του Τραμπ.
Αφιερώματα σε σοβαρές κυριακάτικες εφημερίδες, διαγκωνισμός για μια συνέντευξη ή έστω μία δήλωσή του.
Και τώρα που το κομμάντο της ομογένειας κατηγορείται για συνωμοσία εναντίον των ΗΠΑ, ξέπλυμα χρημάτων και παραβίαση των ομοσπονδιακών νόμων για τα λόμπι και τις τράπεζες, λόγω του ρόλου του στις υποκλοπές των emails της Χίλαρι από Ρώσους, τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Κανείς δεν θυμάται, δεν άκουσε.
Ο Τζορτζ είναι τώρα ένας απλός συνεργάτης του Τραμπ. Α, ναι. Και σήμερα είναι Τρίτη.
Ο επαρχιωτισμός της ελληνικής ελίτ (ίσως το μεγαλύτερο αστείο ή έστω παραμύθι ο ισχυρισμός ότι υπάρχει εν Ελλάδι ελίτ) για ακόμη μία φορά ξεγυμνώνεται.
Ο διάθεση ραγιαδισμού και υποτέλειας για μία μόνο φωτογραφία ή μόνο για να την καυχηθούν στην ποταπή ομήγυρή τους ότι τάχα μου έχουν παντού γνωστούς, τους ξεφτιλίζει σε κάθε ευκαιρία.
Για να υπερηφανευτούν ότι λύνουν και δένουν, για το πω κομψά.
Αυτοί όμως δεν κωλώνουν σε τίποτε.
Φτάνει να βγάλουν φωτογραφία με φόντο τον Λευκό τον Οίκο βρε αδερφέ, και ας είναι και με τον βοηθό επιστάτη του γραμματέα του Προέδρου των ΗΠΑ.
Αν μάλιστα βγάλουν φωτογραφία με τον ίδιο τον Πρόεδρο, η φωτογραφία μεγεθύνεται σε Α0 (84.1 x 118.9 cm), γίνεται πόστερ και ανάβουν κεράκια από κάτω.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ