Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Πάμε Στοίχημα τώρα και με αγώνες μεταναστών !!!


Από το Μυστήριο
Είναι θέμα χρόνου ο ΟΠΑΠ να δέχεται στοιχήματα από τους αγώνες Σύριων - Αφγανών, Σύριων - Σομαλών, Αφγανών Παστούν - Αφγανών Ουζμπέκων, Πακιστανών - Αφγανών, Πακιστανών - Σύριων κλπ.
Τα χθεσινά ματς σε Πειραιά και Ειδομένη χαρακτηρίζονται ως φιλικά, ενόψει των επισήμων στα πλαίσια του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες και θα λαμβάνει χώρα για πολλά χρόνια. Αν αυξηθούν τα έθνη, υπάρχουν σκέψεις και για κύπελλο.
Το ευτύχημα για τον ΟΠΑΠ είναι ότι από τούδε και στο εξής οι αγώνες αυτοί θα διεξάγονται κάθε ημέρα και σε διαφορετικές ώρες. Όρεξη να έχουν οι παίκτες του στοιχήματος, και οι αγώνες αυτοί θα διεξάγονται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Χωρίς μάλιστα ημίχρονα και λοιπές φλώρικες διακοπές, όπως το τάιμ άουτ.
Θα υπάρχουν επίσης και ειδικά στοιχήματα. Θα είναι δυνατό να παίξεις ημίχρονο/τελικό, προς μεγάλη ικανοποίηση των γκουρού του στοιχήματος, που το "2 ημίχρονο - 1 τελικό" αποτελεί το αγαπημένο τους ποντάρισμα.
Επίσης θα μπορούν να παίξουν over/under σε διαφορετικές εκδοχές. Αριθμό νεκρών ή τραυματιών, αριθμό συλληφθέντων, πόσα σπασμένα κεφάλια, πόδια κλπ.
Εννοείται ότι θα μπορείς να παίξεις και live. Θα παρέχεται μάλιστα η δυνατότητα και για ζωντανές συνδέσεις κατά την διάρκεια του αγώνα.
Στο δε ματς Αφγανών Παστούν - Αφγανών Ουζμπέκων, ως εμφύλιος, θα είναι πιο εύκολο να γίνουν "ομορφιές" ανάλογες εκείνες του ποδοσφαίρου.
Τα ματς όμως Σιιτών - Σουνιτών θα είναι τα πλέον ενδιαφέροντα και αμφίρροπα. Ως θρησκευτικός αγώνας, σε αυτό θα επιτραπεί να πάρουν μέρος παίκτες από διαφορετικά έθνη, ανάλογα με το δόγμα του Ισλάμ που ακολουθούν.
Για να μην υπάρχει μάλιστα καμία αμφισβήτηση του αποτελέσματος, θα υπάρχουν Έλληνες διαιτητές και τον ορισμό τους θα τον κάνει η ΚΕΔ μαζί με την ΕΠΟ.
Οι κανόνες του παιχνιδιού θα είναι ιδιαιτέρως απλοί για να τους καταλαβαίνουν όλοι. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από όσους παίκτες θέλει. Θα οριστούν οι γραμμές του γηπέδου και η γραμμή του τέρματος. Όποια ομάδα πάρει στο ντου την άλλη και την απωθήσει πέρνα την γραμμή του τέρματος, θα έχει πετύχει γκολ. Απαγορεύονται μόνο τα πολυβόλα και τα μπαζούκας, για να μην ξεμείνουμε γρήγορα από παίκτες.
Υπάρχουν σκέψεις να παραχωρηθεί το ΟΑΚΑ για το Final 4. Θα γίνει της Καμπούλ.
Είναι βέβαιο ότι ο ΟΠΑΠ θα θησαυρίσει, αφού οι παίκτες θα ενθουσιαστούν με το πρωτόγνωρο αυτό θέαμα. Και θα βρεθούν επιτέλους χρήματα να φτιαχτεί και το γήπεδο της ΑΕΚ.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ