Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Αποκλειστικές συνομιλίες Τσίπρα με Μέρκελ, Ολάντ, Ντράγκι


Αποκλειστικό: Οι συνομιλίες Τσίπρα με Μέρκελ, Ολάντ, Ντράγκι
Γιάννης Αυλακιώτης
(Πηγή : http://www.sdna.gr)
Ο υπερκοριός του FBI φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις συνομιλίες του πρωθυπουργού με τους ευρωπαίους ηγέτες.
Μετά την απόφαση του Αλέξη να πάμε σε δημοψήφισμα (κατάλαβε ότι η εντολή του λαού ήταν “παραμονή στο ευρώ με μέτρα μέχρι 8 δισεκατομμύρια. Ούτε ευρώ παραπάνω”) οι εξελίξεις φίλοι μου είναι καταιγιστικές και θα κορυφωθούν τη Δευτέρα στη «Δίκη» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ο Κυριάκος θα κάνει και πάλι τη διαφορά, παρουσιάζοντας στην εκπομπή του τους διαλόγους του Τσίπρα με τη Μέρκελ και τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, οι οποίοι έχουν καταγραφεί από τον υπερκοριό του FBI. 
Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη παραφιλολογία ότι ο πρωθυπουργός έκανε τις κλήσεις του από πακιστανικό τηλέφωνο αγορασμένο στο όνομα «Δραχμαούλ». Σε ερώτηση δημοσιογράφου στον πρωθυπουργό αν κάτι τέτοιο ισχύει, εκείνος απάντησε με το διπλωματικό: «Μμμμμμμμ…»
Η στήλη εξασφάλισε και σας παρουσιάζει μέρος των διαλόγων που θα δημοσιοποιήσει ο Κυριάκος Θωμαϊδης τη Δευτέρα. Για λόγους απορρήτου και επειδή σεβόμαστε πάντα το τεκμήριο της αθωότητας, δεν θα βάλουμε ολόκληρα τα ονόματα των πρωταγωνιστών ούτε θα σας ενημερώσουμε ότι Α.Τ. είναι ο Αλέξης Τσίπρας, Α.Μ. η Άνγκελα Μέρκελ, Φ.Ο. ο Φρανσουά Ολάντ και Μ.Ν. ο Μάριο Ντράγκι. 

22/6/2015. Πρωθυπουργός που έχει όνειρο να μοιάσει στον Ανδρέα Παπανδρέου συνομιλεί με Καγκελάριο που έχει όνειρο να ξενασυνομιλήσει με το Γιώργο Παπανδρέου. 
Α.Τ.: Γκόου μπακ μαντάμ Μέρκελ (ακατάληπτο)
Α.Μ.: Τι πράμα;
Α.Τ.: Γουί χαβ του μπι φαστ…
Α.Μ.: Μμμμμμ…
Α.Τ.: Γιου νόου φαστ; Χάρης Παπάς! (ακατάληπτο). Γουί ντοντ χαβ γουέδερ του λουζ. Νοτ Τουλούζ δε πόλη, του λουζ δυο γουόρντς
Α.Μ.: Μμμμμμ! Βρήκες τρόπο για να μαζέψεις τα 10 δισεκατομμύρια;
Α.Τ.: Οφκόρς. Ίζι. Νοτ Ίζι Κουτιέλ, δε άδερ ίζι (ακατάληπτο). Δε όνλι γουέι ιζ Κομπότης. Μποχού…
Α.Μ.: Μμμμμ. Τι είναι Κομπότης;
Α.Τ.: Κομπότης ιζ λάικ Βαρουφάκης. Άσετ. Νοτ άσολ, άσετ. Χι γκοινγκ το πλέι δε ρεφερέντουμ όχι χαφ/ ναι φάιναλ. Χι πουτ του μιλιονς εντ χι ερν τουέντι δις 
Α.Μ.: Μμμμμμμμμμμμ…

23/6/2015 Πρωθυπουργός χρεοκοπημένης χώρας, με 7 γράμματα (το πρώτο είναι “Τ”) συνομιλεί με μεγαλοτραπεζίτη (δεν είναι ο Σάλας).
Μ.Ν.: Τι θες πάλι Αλέξη;
Α.Τ.: Του χιτ δε ζουρνά εντ δε μάρκετ του ντανς (ακατάληπτο)
Μ.Ν.: Και από εμάς τι θέλεις;
Α.Τ.: Μάνεϊ το μπάι δε ζουρνά…
Μ.Ν.: Ποιο είναι το σχέδιο σου Αλέξη;
Α.Τ.: Λουκ, λουκ, δεν γουί σέι του τέικ δε μέζερς, μπατ δε άδερ σεντ νοτ του τέικ, δεν γουί σεντ νοτ του τέικ εντ δε άδερ σεντ του τέικ μπατ γουι σεντ οκ του τέικ μπατ δε άδερ σεντ νοτ του τέικ, δεν γουί σέι νο να μην τέικ, εντ δεν, δεν δε άδερ σεντ νο γουί ντοντ γουόντ το τέικ, μπατ γουί σέντ νοτ του τέικ ιφ δέι ντοντ τέικ. Δατ εξάκλι νάθινγκ έλς.

26/6/2015 Πρωθυπουργός και αρχηγός κόμματος με 7 συνιστώσες συνομιλεί με Γάλλο Killer (δεν είναι ο Μπουμσόνγκ). 
A.T.: Ντου γιου χίερ μι Φρανσουά;
Φ.Ο.: Ναι. Εσύ;
Α.Τ.: Νοτ βέρι γκουντ. Μάι μομπάιλ μέικς χόλιντεις (ακατάληπτο).
Φ.Ο.: Αλέξη πρέπει να πάρεις νέα μέτρα άμεσα.
Α.Τ.: Ίζι. Αι αμ γκόινγκ του πουτ φορολογιέισιον του Ολυμπιάκος. Φορ έβρι νέιμ δατ ιζ ράιτινγκ ιν νιουσπέιπερ γουί αρ γκόινγκ του τέικ ουάν γιούρο. Ιν του ντέις γουί αρ γκόινγκ του πέι απ δε ντεμπτς εντ θα μας μείνουν εντ ρέστα του μπρινγκ Ροναλντίνιους.

27/6/2015. Πρωθυπουργός που κρύβεται πίσω από τις λέξεις, με σύζυγο το όνομα της οποίας παραπέμπει σε ομάδα μπάσκετ που μεγαλούργησε ο Άγγελος Κορωνιός, συνομιλεί με άγνωστο.
Άγνωστος: Έλα ποιος;
Α.Τ.: Χάλοου μαντάμ
Άγνωστος: Τι έκανε;
Α.Τ.: Λουκ. Γιορ λαστ μέτρα γουάζ βέρι χαρντ
Άγνωστος: Ποιος είναι ρε μαλ@κα;
Α.Τ.: Μαντάμ γουάτ χάπεν του γιορ βόις; Ιτς σάουντ ντίφρεντ (ακατάληπτο)
Άγνωστος: Πλάκα μου κάνεις;
Α.Τ.: Μαντάμ Λαγκάρντ ιζ δατ γιού;
Άγνωστος: Ε;
Α.Τ.: Λαγκάρντ…
Άγνωστος: Δεν είμαι η Λαγκάρντ ρε μαλ@κα. Ο «Λα.Γκάρ.» είμαι! Λάμπρος Γκαραγκάνης
Α.Τ.: Ουπς…

ΥΓ Πριν από λίγα λεπτά η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μιλάει για πανηγυρική δικαίωση του προέδρου. Είναι οι πρώτες συνομιλίες από υπερκοριό στις οποίες δεν εμπλέκεται το όνομά του. Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης σκέφτεται ήδη να φωταγωγήσει το καλιμαύκι του Αγίου Πειραιώς.