Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αντί για ανασχηματισμό, αλλάξτε πολιτική


Από το Μυστήριο
Αν κάποιοι στου Μαξίμου έχουν την ψευδαίσθηση ότι ένας ανασχηματισμός, ή μάλλον καλύτερα η εναλλαγή των ίδιων προσώπων σε άλλες θέσεις, θα φέρει "αέρα αλλαγής", είναι μακράν γελασμένοι.
Εκτός και αν για κάποιο δικό τους μοναδικό "μυστήριο" λόγο κάποιοι θεωρούν ότι την αλλαγή του κλίματος στην οικονομία θα την φέρει ο Λοβέρδος και κάποιοι άλλοι πασόκοι παλαιάς κοπής που ακούγονται.
Ή ότι ο Άρης που μετά βίας τον ψήφισαν 37.000 (!!!) Αθηναίοι, αποτελεί επιλογή για υπουργός, υφυπουργός, γενικός γραμματέας, κλητήρας κλπ.
Οι περισσότεροι που ακούγονται προς υπουργοποίηση δεν κάνουν ούτε για τον Οργανισμό Κωπαΐδας (άραγε τον έχουν καταργήσει τελικά;). Αποτυχημένοι στην καλύτερη.
Εκτός και αν κάποιοι κάνουν πλάκα και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.
Αν είναι να γίνει ανασχηματισμός για να βολευτούν όσοι κυβερνητικοί μαυρίστηκαν στις πρόσφατες εκλογές, ας αφήσουμε τους ίδιους τότε. Άσε που κάθε εναλλαγή στους υπουργούς θώκους έχει ως αποτέλεσμα να σπαταλώνται απίστευτα ποσά για ταμπελάκια και υπογραφές του νεόκοπου υπουργού...
Εκείνο που έχει ανάγκη ο τόπος είναι η αλλαγή πολιτικής, άμεσα. Να λάβει τέλος η φορομπηχτική λαίλαπα και η προώθηση των οικονομικών ολιγοπωλίων. Να ανασάνει επιτέλους η κοινωνία μετά από 5 χρόνια φτωχοποίησης.
Επίσης ο τόπος έχει ανάγκη να εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη όλα τα απολιθώματα της μεταπολίτευσης, οι άχρηστοι εκείνοι πολιτικάντηδες που χρεοκόπησαν την χώρα.
Υ.Γ. Μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, στηρίζω αναφανδόν Μάκαρο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μακράν ο καταλληλότερος.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ