Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Το Ισλάμ δεν θα παταχθεί με αγάπη, ούτε με πακέτα ανακουφίσεως


Από τον V/F
Σκέψεις διά φιλίστορες και γιγνώσκοντες πέντε ριμαδοπράγματα και θέλοντες/ουσες να στοχασθούν σε άλλα πέντε, ως συνήθως.

Ο Δυτικός Άνθρωπος μέσω ιδεολογικοποιήσεως διαφόρων ενδιαφερουσών έως επικινδύνως γραφικών θεωριών αρχής γενομένης από τον Μαρξ μέχρι και τον Ερνστ Γκέλνερ (αν θέλουμε να οριοθετήσουμε ιστορικά σημεία και διανοητικές κορυφές), έχει παύσει να βλέπει την Ιστορία ως Ιστορικό Ον.
Το πρόβλημα σήμερα είναι ότι υπάρχει Σύγκρουση Πολιτισμών. Και η σύγκρουση αυτή δεν θεραπεύεται με πορδές. Όπου πορδές οι ουμανιστικές ψευδοκοινωνιολογικές βλακωδίες και ταυτοχρόνως μονίμως καταγγελτικές ως προς την Δύση νοσηρών ψυχοπνευματικώς ανθρώπων που όλως τυχαίως συγχροτίζονται κατά το μείζον στην αριστερά.
Η Θρησκεία του προφήτη της βεδουινικής ερήμου αυτά πρεσβεύει για τα οποία ανατινάζονται οι πίθηκοί του, αυτή είναι η ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ της και αυτήν την ΝΙΡΒΑΝΑ επιδιώκει ο πιστός της, μία ΝΙΡΒΑΝΑ που όσο ο λοιπός κόσμος αναπτύσσεται τίθεται εν κινδύνω, και ουδείς πιστός μωαμεθανός δύναται (κατά πρώτον) και θέλει (κατά δεύτερον) να το ανεχθεί.
Η σηιτική ιδιαιτερότητα του ιστορικού θρησκευτικού συγκριτισμού των ιστορικών συνομιλιών και συμπαθειών με τους, επίσης καταδιωκομένους στα μέρη του Ισλάμ, χριστιανούς, από τους Χαλδαίους και τους Μαρωνίτες μέχρι τους Ελληνορθοδόξους, και της σηιτικής αυτοανατινάξεως μόνον για εθνικούς λόγους (Παλαιστίνιοι) ή για χάριν μεγάλων ηγετών τους καταδιωκομένων από τους Σουνίτες Δυνάστες (Γέρων του Βουνού) και όχι υπέρ Αλλάχ όπως πολλοί αμαθείς πιστεύουν, είναι μία σταγόνα διαφοροποιήσεως απέναντι σε μία μπετόν αρμέ σουνητική παράνοια.
Επίσης σταγόνα διαφοροποιήσεως αποτελούν οι εκκοσμικευμένοι Μουσουλμάνοι ενώ οι χώρες που οι Μουσουλμάνοι δεν δηλώνουν αυστηρά Σουνίτες ή δεν κατηγοριοποιούνται αυστηρώς κείνται μακράν, στις τουρκομανικές χώρες ιδίως με το Ααζερμπαιτζάν να έχει ποσοστά άνω του 50%.
Αντιθέτως από τον χριστιανισμό που με την σειρά του ευθύνεται για μυριάδες εγκληματικές ιστορίες κατά των άλλων και προϋπαρξασών θρησκειών, η επίκληση στο Κοράνι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙ βία φόνο βιασμούς αφανισμό λοιπών θρησκευτικών εθνοτικών ομάδων στα όριά του (πχ Κόπτες Χαλδαίοι Χριστιανοί) και επιθετικό πόλεμο JIHAD στους υπολοίπους απίστους. Όλους εμάς.
Εξ ου και ο Χριστιανισμός αν και ιμπεριαλιστική θρησκεία μπορεί να εξελιχθεί, ο Μωαμεθανισμός όχι. Όπως έγραψε και ο (τύποις) μουσουλμάνος Σύριος Ποιητής με το ψευδώνυμο "Άδωνις", Μετριοπαθής μουσουλμάνος είναι ο μη θρησκευόμενος πολίτης μουσουλμανικής χώρας που απλά δεν θέλει να του κόψουν το κεφάλι"
Η αθρόα προσέλευση και ενσωμάτωση μουσουλμάνων στην γηράσκουσα ραγδαίως Ευρώπη που μεγάλη μερίδα του πληθυσμού της αντί να γεννήσει κανένα παιδί και να δει τι εστί Ευθύνη ζει συνήθως την ζωάρα της και καταγγέλλει LIFO ανθρωπιστικώς πολλές φορές επί ΜΚΟ πληρωμή, αποτελεί ΘΑΝΑΣΙΜΟ για την ύπαρξή μας στο εγγύς και σίγουρα στο απώτερο μέλλον απειλή.
Ωσαύτως η απόλυτη δικαιωματικοποίηση ΜΗ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ είναι απλά Αυτοχειρία.
Μία μουσουλμανική απειλή που έχει πρόσωπα ιστορία και σκόπηση.
Τα υπόλοιπα είναι για να λαμβάνει κανένας likes και κανένα τηλεφωνάκι από γκομενίτσα και για τους πιο επαγγελματίες κανένα μισθό από καμία Sorros MKO.
V/F