Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Οι «νοικοκυραίοι», οι Συριζαίοι, κι εμείς οι υπόλοιποι...



Από τον U Foul 
Σε πλήρες καθεστώς φόβου και πόλωσης λοιπόν κι αυτές οι εκλογές. Ο απλός πολίτης ωθείται για μια ακόμη φορά να επιλέξει στρατόπεδο και πλευρά επειδή υπερίσχυσαν και πάλι τα μικροκομματικά συμφέροντα και η πλειοψηφία των κομμάτων αδιαφόρησε για το μήνυμα της 6ης Μαΐου.
 Ένα μήνυμα οργής, αγωνίας αλλά και ταυτόχρονα έκκληση για συνεννόηση των πολιτικών κομμάτων προκειμένου η χώρα να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρώ.
Αντί για διάθεση συνεννόησης όμως οι περισσότεροι φρόντισαν να κτίσουν τις άμυνές τους για την επόμενη μέρα ποντάροντας στην πόλωση προκειμένου να υπάρξει συσπείρωση. Έτσι ξύπνησαν τα φαντάσματα του παρελθόντος για αριστερούς και δεξιούς κλπ, με συνέπεια αν το αποτέλεσμα των εκλογών δεν δώσει ξεκάθαρη εντολή η επόμενη μέρα να είναι θολή, αν όχι σκοτεινή με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι και πάλι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων θα αναγκαστεί να ψηφίσει «το μη χείρον»...
Υ. Γ. Η Χρυσή Αυγή σίγουρα απέχει παρασάγγας απ’ τα πιστεύω μου. Παρότι διαφωνώ με την επιλογή των συμπολιτών μας που τη στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές καταλαβαίνω τη λογική ορισμένων από αυτούς. Μέχρι εχθές, θεωρούσα τουλάχιστον υποκριτική η στάση όλων των ΜΜΕ που αποκλείουν τα μέλη της Χ.Α, αποκλείοντας έτσι το ποσοστό των συμπολιτών μας που τους ψήφισε, θεωρώντας ότι είναι φασισμός. Εχθές όμως η γνώμη μου άλλαξε άρδην...
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
U FOUL