Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

APOKALYPTO (τη συντέλεια του κόσμου αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ...)




Από τον Αιρετικό
Ενόψει των κρισιμότερων εκλογών της μεταπολίτευσης και μετά από χρόνια θητείας μου σε διάφορα πόστα στα υπόγεια της Κουμουνδούρου, θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώσω υπεύθυνα τον ελληνικό λαό για αυτά που έχουν δει τα μάτια μου εκεί μέσα και με ανάγκασαν να φύγω τρέχοντας.

Ας ξεκινήσουμε με τη Ρένα Δούρου: Η γυναίκα είναι τουλάχιστον επικίνδυνη, δεδομένου ότι πρόγονός της είχε κατασκευάσει το Δούρειο Ίππο (ευθεία  άλλωστε η αναφορά στο επώνυμό της), που η μαύρη προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ εννοεί να συγκαλύπτει ανά τους αιώνες.
Ο Παπαδημούλης είναι απόγονος του δαιμόνιου παπά, που δημ-αγωγούσε στη Ρωσία του περασμένου αιώνα, του Ρασπούτιν (παπα-δημούλης).
Ο Δραγασάκης τα πίνει κάθε βράδυ με Εβραίους και απεργάζεται την επιστροφή στη δραχμή, γιατί η γυναίκα του ξέχασε να «γυρίσει» σε ευρώ, δεκάδες εκατομμύρια που του είχαν δώσει οι Εβραίοι για να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ πριν ακόμα μπει, αφού ως γνωστόν, οι Εβραίοι είναι πίσω από όλα και ξέρουν τι θα συμβεί μετά από 20 χρόνια.
Η Κωνσταντοπούλου είναι πράκτορας της τουρκικής ΜΙΤ και εκπροσωπεί με συνέπεια την πολιτική και κοινωνική αστάθεια, προκειμένου να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, αφού ως γνωστόν κάτι τέτοιο αποκλείεται να συμβεί υπό νορμάλ συνθήκες.
Καλά για τον άλλο, το Λαφαζάνη, και ποιος δεν ξέρει ότι ο προπάππος του βρίσκεται πίσω από τη μικρασιατική καταστροφή, αφού ξεπούλησε στο Εσκί Σεχίρ τα μυστικά σχέδια του Βασιλέως στους Τούρκους και από τότε πλούτισαν οικογενειακώς, τόσο που δεν έχουν εργαστεί ποτέ τους έκτοτε.
Οι περισσότεροι δε των συνιστωσών, είναι μισθοδοτούμενοι των αφεντικών της διεθνούς τρομοκρατίας, που τα ’κάνε πάνω της μόλις άκουσε ότι μπορεί να κυβερνήσει την Ελλάδα ο ογκόλιθος ο Σαμαράς και βάλθηκαν να του κόψουν με κάθε μέσο, το δρόμο προς την εξουσία.
Και το σημαντικότερο: χρόνια τώρα αναρωτιόμασταν στην Κουμουνδούρου, γιατί ο Τσίπρας δεν βάζει τζατζίκι στο σουβλάκι του, ώσπου ο σύντροφος Βασίλι Γκεϊτσίδης, γκούγκλαρε το επώνυμό του και ανακάλυψε, βάσει του γενεαλογικού του δέντρου, ότι δεν κατάγεται από την Άρτα, αλλά από την Τρανσυλβανία και είναι συγγενής του κόμη Δράκουλα.
Τέλος, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ζει και αναπνέει για να πάμε στη δραχμή, να καταστραφεί η Ελλάδα, να τρώμε από συσσίτια, να δημευθούν οι περιουσίες και οι καταθέσεις μας, να τριγυρνάμε ρακένδυτοι και να κάνουν κυβέρνηση οι Πακιστανοί της Ομόνοιας. Και αυτά δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, αφού τα λένε και όλοι οι εκπρόσωποι της ΝΔ στα τηλεπαράθυρα, με προεξάρχοντες το γίγαντα το Γιακουμάτο και το γνωστό νεοδημοκράτη Άδωνη Γεωργιάδη, που, όπως έχουν αποδείξει, μόνο αυτοί ξέρουν τον τρόπο για να σωθούμε.
Τα ξέρουμε κύριοι, κι αυτά, κι άλλα τόσα. Αυτά είναι τα σημαντικά κι όχι οι ψευτοαυτοκτονίες, τα ψευτολουκέτα και η ψευτοφτώχεια, που μας τσαμπουνάνε στα παράθυρα! Ας δούλευαν περισσότερο κι ας πλήρωναν τους φόρους τους, που λέει κι η φιλενάδα μας η Λαγκάρντ!
Πάμε, λοιπόν, όλοι μαζί δυνατά, για να φέρουμε το Σαμαρά στην εξουσία και τη Διαμαντοπούλου, το Λοβέρδο και το Σκανδαλίδη, που ξέρουν να κυβερνούν, στα Υπουργεία.
Πάμε όλοι μαζί δυνατά, για να δούμε στη Βουλή τη Ντόρα, που αν και την καταψήφισε ο λαός, ο τρισμέγιστος δημοκράτης Αντώνης Σαμαράς, θα τη βάλει μέσα με το έτσι-θέλω και καλά θα κάνει. Γίνεται Βουλή χωρίς τη Ντόρα, που είναι ένα με το κτίριο; Μην τρελαθούμε τελείως!
Πάμε όλοι μαζί δυνατά, για να τους δώσουμε την ευκαιρία να μας ξανασώσουν, με τον τρόπο, που μόνο αυτοί ξέρουν. Μια χαρά δεν τα κατάφεραν  τόσα χρόνια τώρα;
Προς Θεού, να μην αφήσουμε να αλλάξει τίποτα, διότι αν δεν βγει στην Ελλάδα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, θα διαταραχθεί η διαγαλαξιακή αρμονία και τα αμόρφωτα παιδαρέλια του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται να επαληθεύσουν το ημερολόγιο των Μάγια  6 μήνες νωρίτερα (αυτό το τελευταίο μου το αποκάλυψε πρόσφατα ο σύντροφος Αλαβάνος)…
Το νου σας!!!
Με φόβο και πάθος,
Αιρετικός