Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο κ. Παπανδρέου είναι υπόλογος στην ιστορία, διότι...


Από τον SA
Ο Γιώργος Παπανδρέου εξαπάτησε τον ελληνικό λαό με το "λεφτά υπάρχουν", προκάλεσε κρίση δανεισμού και οδήγησε με χειρουργική ακρίβεια την χώρα σε μέτρα που εξαθλιώνουν τον κόσμο και υπονομεύουν το μέλλον των επόμενων γενιών.
Κατασυκοφάντησε τον ελληνικό λαό διεθνώς, εξευτέλισε την χώρα του και - σαν να μην έφτανε αυτό - δεν δίστασε να θέσει υπό αμφισβήτηση, για ιδιοτελείς σκοπούς, τον ευρωπαϊκό πρ...οσανατολισμό της χώρας που αποτελεί αδιαπραγμάτευτο κεκτημένο του ελληνικού λαού.
Με τις τελευταίες ενέργειές του, όμως, και μετά την εθνική ταπείνωση, που μας προσέφερε για ακόμη μια φορά εχθές, πολύ φοβάμαι ότι άφησε και μια "παρακαταθήκη" δένοντας την Ελλάδα χειροπόδαρα και στερώντας της την οποιαδήποτε - έστω και περιορισμένη, έστω και ελάχιστη - δυνατότητα να επιτύχει τους στόχους που θέτουν οι ευρωπαϊκές συμφωνίες με μια άλλη καλύτερη πολιτική.

Αυτή ήταν και η έσχατη πράξη του δράματος της κυβέρνησης Παπανδρέου, την οποία θα επωμιστούν στις πλάτες τους οι επόμενες κυβερνήσεις και οι Έλληνες.
SA