Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Τα καραγκιοζιλίκια θέλουν και τους χαχόλους θεατές τους



Από το Μυστήριο
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω εκείνους (πολλοί εκ των οποίων είναι φίλοι μου) που αντιδρούν στα όσα κατά καιρούς λέει στα shows του ο εθνικός μας διασκεδαστής.
Διαμαρτύρονται ότι ο εν λόγω προβαίνει σε ακραία προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δημαγωγεί και λαϊκίζει, ότι επιτίθεται χυδαία εναντίον των αντιπάλων του και πολλά άλλα.
Φίλτατες και φίλτατοι. Από την ανακάλυψη της τηλεόρασης και κατόπιν του τηλεχειριστηρίου (ή του κομπιούτερ για τους πιο παλιούς) παρέχεται η δυνατότητα στον τηλεθεατή να επιλέγει το πρόγραμμα που επιθυμεί να παρακολουθήσει. Όπως επίσης παρέχεται η δυνατότητα στον τηλεθεατή να αλλάξει κανάλι, αν αυτό που παρακολουθεί δεν είναι της αρεσκείας του. Ή ακόμη καλύτερα και να κλείσει την τηλεόραση. 
Συνεπώς φίλτατες και φίλτατοι, άμα δεν ανήκετε στο κοινό εκείνο (στο οποίο είμαι βέβαιος ότι δεν ανήκετε, αφού διαφορετικά δεν θα διαβάζατε αυτό το κείμενο) που για κάποιο διαστροφικό, και σε κάθε περίπτωση προβληματικό λόγο, του αρέσει η "σάτιρα" και το "έργο" του εν λόγω διασκεδαστή, απλώς μην τον βλέπετε. Αλλάξτε κανάλι ή κλείστε την τηλεόραση σας επιτέλους.
Άμα συνεχίζετε να παρακολουθείτε το show του, σταματήστε να διαμαρτύρεστε για το περιεχόμενό του, καθώς φίλτατες και φίλτατοι δεν δικαιούστε να ομιλείτε.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ