Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ο Τάσος βουλευτής;

Από το Μυστήριο
Ομολογώ ότι αδυνατώ πια να κατανοήσω τι ακριβώς σκέπτονται εκεί κάτω στη Συγγρού.
Είναι φορές που απλώς η επιστήμη σηκώνει τα χέρια, τα πόδια, ό,τι τελικά θέλει κανείς, ψηλά.
Η έλευση του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία το Νοέμβριο του 2009 έδωσε την ελπίδα ότι θα έφερνε στην επιφάνεια νέες ιδέες και κυρίως νέα και φρέσκα πρόσωπα που θα είχαν να προσφέρουν στην κοινωνία και τον τόπο.
Και αντ' αυτών βλέπουμε το τελευταίο καιρό να παρελαύνουν ως υποψήφιοι βουλευτές κάποιοι τυχάρπαστοι, ο Μπουμπούκος, μεταγραφές - βόμβα από το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ, ξαναείδαμε γόνους όπως γιοι, θυγατέρες ανίψια μην χαθεί και το όνομα στη νέα Βουλή (βλ. σε νομό της Κρήτης) και καταστραφεί η Ελλάς, και εσχάτως μάθαμε ότι ο Τάσος Μητρόπουλος θα είναι υποψήφιος της ΝΔ στην Β΄ Πειραιώς.
Ναι, ο γνωστός Τάσος (φώτο), που από "σημαία" του Ολυμπιακού, βρέθηκε στην ΑΕΚ και μετά για ένα εξάμηνο στον ΠΑΟ απ' όπου έφυγε κακήν κακώς.
Δηλαδή η ΝΔ κατεβάζει το Μητρόπουλο για να κόψει τους γαύρους ψηφοφόρους από τον Γιώργο Ανατολάκη του ΛΑΟΣ; Αυτές είναι οι νέες ιδέες και τα νέα πρόσωπα;
Δηλαδή το δίλημμα των εκλογών είναι οι ψήφοι των "επιστημόνων";
Γιατί δεν κατεβάζετε τον αρχηγό της Θύρας 7 να τελειώνουμε; Τουλάχιστον θα ήταν περισσότερο αυθεντικός.
Δεν πάμε καλά...
Καθόλου καλά. Να μου το θυμηθείτε...
Υ.Γ. Αν πάντως μου είχαν βάλει το πιστόλι στο κρόταφο και έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ποιον να ψηφίσω, εννοείται ότι ο Γιώργαρος θα ήταν η προτίμησή μου. Μπροστά στον Τάσο, ο Γιώργαρος είναι μακράν πιο αγαπητός!! 
Υ.Γ. 2ο. Παράκληση προς υποψηφίους βουλευτές: Μη μου στέλνετε άλλα μηνύματα, αποκλείεται να σας ψηφίσω.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ