Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

My Multiskilled Associates*...

Από τον U Foul
Χαμός στα επιτελεία των κομμάτων! Ο προεκλογικός πυρετός στο αποκορύφωμά του! Προσχωρήσεις, αποχωρήσεις, μεταγραφές στο φόρτε τους!
Όλοι τρέχουν να προλάβουν να μπουν κάτω από κάποια σκέπη για να τους δοθεί η δυνατότητα να ξαναεκλεγούν και να συνεχίσουν το «έργο» τους ή να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον πολιτικό στίβο για τη σωτηρία της μαμάς πατρίδας (πως μου αρέσουν αυτά τα κλισέ!!!!). Και βέβαια οι ηχηρές μεταγραφές της τελευταίας στιγμής πάντα κεντρίζουν  το ενδιαφέρον ακόμα και αν μιλάμε για ελεύθερους παίκτες.
Γιατί βλέπετε η Βάνα μπορεί να μην είχε προηγούμενη συμμετοχή σε κόμμα (τουλάχιστον απ’ όσο γνωρίζω) αλλά ως μέγιστο sex symbol έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές ανδρών (επιφανών σαν και μας) με την πληθωρική της παρουσία!!!
Μεταξύ μας, αμφιβάλλει κανείς ότι αν υπήρχε η δυνατότητα να δοθεί κάποιος ...βολευτής ως δανεικός σε άλλη ομάδα...εεε, ....κόμμα εννοώ, δεν θα το επεδίωκαν αρκετοί εκ των υποψηφίων; Και πάλι μεταξύ μας δε θα ήταν και κακό!
Φανταστείτε δηλαδή ο Αντωνάκης να έστελνε δυο-τρεις από τους δικούς του στο ΠΑΣΟΚ πριν κάνει τη στροφή 180 μοιρών και γίνει Β- μνημονιακός. Τα «παιδιά» θα είχαν ψηθεί και μετά θα μπορούσε να τα πάρει πίσω έτοιμα και να μη δίνει μάχες να τους πείσει για τις επιλογές του!
Ή μήπως θα χάλαγε τον όψιμα αντιμνημονιακό Καρατζαφέρη να είχε στείλει δυο τρία παλλουκάρια του σε αριστερά κόμματα; Θα έπαιρναν χρόνο συμμετοχής ικανό για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κωλοτούμπας! Ειδικά δε αν έστελνε και τον μπαρμπα- γιώργο (οι ποδοσφαιρόφιλοι γνωρίζουν) π.χ. σε καμιά Λιάνα θα έπαιρνε και χρόνο ...ομιλίας θητεύοντας δίπλα σε δάσκαλο!
Όσον αφορά βέβαια το ΠΑΣΟΚ, δανεισμοί, υποσχετικές και τα τοιαύτα δεν ισχύουν. Εδώ μάλλον πρέπει να έγινε αγορά του ΑΦΜ από άλλη ομάδα γιατί μόνο το όνομα του έμεινε...
Ποδοσφαιριστές , ηθοποιοί, πορνοστάρ, τραγουδιστές , τηλε- μαϊντανοί και λοιποί ανεπάγγελτοι... Βασικά, εγώ για πολιτική ήθελα να μιλήσω, αλλά πάλι μπερδεύτηκα....
Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
(* μτφρ: Οι πολυτάλαντοι συνεργάτες μου)
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
UFOUL