Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Κεμπάπ στην Πόλη


Από τον U Foul
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για άλλη μια φορά μαζί στο Final 4! Μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό basket, μεγάλη ήττα για τους Τούρκους που δεν θα έχουν εκπρόσωπο μέσα στο «σπίτι»τους (τα εισαγωγικά για ευνόητους λόγους).

Ειδικά για την ομάδα του Ολυμπιακού που τα κατάφερε σε πείσμα όλων όσοι από την αρχή της περιόδου την είχαν ξεγραμμένη, η επιτυχία είναι τεράστια. Δεν ξέρω αν η συμμετοχή στον ημιτελικό θα είναι το ταβάνι, αλλά αν γίνει το θαύμα και στον μεγάλο τελικό είναι αντιμέτωπες οι δύο ελληνικές ομάδες όλα είναι ανοικτά!!!
Δεν ξέρω όμως αν πραγματικά θέλουν οι δυο τους να έρθουν αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό ή προτιμούν την ξενέρα του μικρού τελικού (που είναι και το πιο πιθανό). Αν το σηκώσουν οι Πράσινοι θα είναι το τελειωτικό χτύπημα στον αιώνιο αντίπαλο που θα τον βυθίσει στην ανυποληψία τη στιγμή μάλιστα που έδειχνε ότι έκανε την υπέρβαση. Αν το σηκώσει ο Θρύλος θα είναι το τέλος εποχής της αυτοκρατορίας των Γιαννακοπουλέων και συνάμα η ποδοσφαιρική κατάθλιψη θα μεταφερθεί και στο basket και θα χαθεί το μόνο άλλοθι των οπαδών του Παναθηναϊκού για να μην πέσουν στα χάπια.
Ίδωμεν...
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
U FOUL