Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Και όμως! Μισογεμάτο...


Από τον Betmixer
Γεια σου φίλε.
Πρώτη φορά στα πολλά χρόνια που παρακολουθώ το ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει τόσο χαοτική διαφορά από τους υπολοίπους.
Θα πάρει εύκολα το νταμπλ, θα πληρώσει όλους όσοι τον στηρίξαμε με τα λεφτά μας τόσο απ’ το ξεκίνημα, όσο και στη διάρκεια όταν έμεινε 2ος, θα κάνει φιέστες, προσωπικά όμως το ποτήρι το βλέπω μισογεμάτο.
Το να κατακτήσεις κάτι για το οποίο παίζεις (κατ’ ουσία) μόνος, δε συνιστά τίποτα το διαφορετικό από το αυτονόητο. Το να κάνεις διπλό στο ΟΑΚΑ επί ενός ανύπαρκτου Παναθηναϊκού που δε σου κάνει φάση και η ποιότητά του εξαντλείται σε 2-3 (άντε 4) παίκτες, το να περάσεις περίπατο από την Τούμπα κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που έχει ξεπουλήσει για να επιβιώσει, το να ρίχνεις επτά στον Αστέρα Τρίπολης, δε μου λένε και πολλά, ή μάλλον θα μου έλεγαν ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εάν έπαιζες σήμερα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ήταν ιστορική ευκαιρία να φτάσεις τουλάχιστο μέχρι τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και η αυτοκτονία δεν είναι ότι αποκλείστηκες από μια εξαιρετική μεσοεπιθετικά ομάδα. Αυτοκτονία είναι ο (γκαντέμικος - ηλίθιος) τρόπος που αποκλείστηκες και τέτοιες ευκαιρίες δεν έχεις κάθε μέρα. Οι ευρωπαϊκές πορείες των ελληνικών ομάδων, έχουν πολλές φορές μεγαλύτερη αξία (όχι χρηματική) από τα πρωταθλήματα…
ΥΓ 1 : Πέρσι Φώτσης – Νίκολας. Φέτος Σμιθ & Λόγκαν…
ΥΓ 2 : Για ασφαλές στοίχημα : www.betmixers.gr
BETMIXER