Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

"Φασίστες" και οι Ωραιοκαστρίτες;


Από το Μυστήριο
Να δεχθούμε κατ' αρχήν ότι πράγματι η ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου στο Ωραιόκαστρο είναι ακραία και καταδικαστέα. Κυρίως γιατί ο Σύλλογος αυτός αποφασίζει να προβεί σε μία παράνομη πράξη, προκειμένου να εμποδίσει μία διοικητική πράξη.
Είναι λοιπόν ακραία και καταδικαστέα η εν λόγω απόφαση διότι ένα όργανο χωρίς αρμοδιότητα, προτρέπει ανήλικα τέκνα να προβούν σε παράνομη πράξη από κοινού με τους ενήλικους γονείς τους. Διότι η κατάληψη δημοσίων κτηρίων είναι παράνομη πράξη. Παράνομη για όλους. Τόσο αν προβαίνουν σε καταλήψεις "αλληλέγγυοι", μπαχαλάκηδες, "συλλογικότητες" (sic) και λοιπά γκρουπούσκουλα, όσο και κάθε άλλος. Η δε ομοφωνία στη λήψη της επουδενί επηρεάζει το σύννομο αυτής ή όχι.
Όσο παράνομο είναι να προβαίνει ο "αλληλέγγυος" σε κατάληψη για να στεγαστούν μετανάστες, άλλο τόσο είναι παράνομο να αποφασίζει ένας Σύλλογος Γονέων να καταλάβει το σχολείο για οποιοδήποτε λόγο. Όσο "δίκαιος" και να είναι ο λόγος κατάληψης ενός δημόσιου ή ιδιωτικού κτηρίου, η πράξη είναι παράνομη.
Φυσικά στα μάτια των "επαναστατών" του διαδικτύου, των αριστερούληδων "ευαίσθητων", των συλλογικοτήτων (την λατρεύω τελικά αυτή τη λέξη), των multi culti fans, οι δικές τους καταλήψεις δικαιολογούνται στο φτωχό μυαλουδάκι τους. Και όσοι απέναντι προβαίνουν σε άλλες καταλήψεις είναι "φασίστες".
Το αρχικό ερώτημα λοιπόν που τίθεται εν προκειμένω είναι αν οι εν λόγω γονείς του Ωραιοκάστρου δικαίως διαμαρτύρονται που τα παιδιά των μεταναστών που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή, θα φοιτήσουν στο ίδιο σχολείο με τα παιδιά τους, ή όχι.
Κατ' εμέ λοιπόν η αντίδρασή τους είναι εσφαλμένη και απαράδεκτη. Δεδομένου ότι οι μετανάστες έχουν εγκατασταθεί - κάκιστα - στην περιοχή, τα παιδιά τους πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ελληνική παιδεία. Σε ειδικά τμήματα φυσικά, για να μην αποτελέσουν τροχοπέδη στη μόρφωση για τα Ελληνάκια, αφού δεν γνωρίζουν την ελληνική. Αφού ήλθαν στην χώρα μας - κάκιστα - θα πρέπει να μάθουν ελληνικά και να μορφωθούν. Και θα ήταν εθνικό λάθος, αν όχι έγκλημα, να μην τους παρασχεθεί ελληνική παιδεία.
Όμως θα πρέπει να απαντηθεί και το κύριο αίτημα. Έχουν δικαίωμα οι κάτοικοι μιας περιοχής να αρνηθούν την εποίκιση της από αλλοεθνείς και αλλόθρησκους, χωρίς να ερωτηθεί η τοπική κοινωνία; Έχουν δικαίωμα να μην θέλουν οι τοπικές κοινωνίες να εγκαθίστανται χιλιάδες μουσουλμάνοι με μία απόφαση της κυβέρνησης;
Νομιμοποιείται μία ελληνική κυβέρνηση να αποδέχεται την παραμονή πολλών δεκάδων χιλιάδων αλλοεθνών και να τους εγκαθιστά ετσιθελικά σε όλη την χώρα, κάνοντας το χατίρι της Γερμανίας και της κ. Μέρκελ, στα πλαίσια παράπλευρων μνημονιακών υποχρεώσεων;
Διότι είναι ωραία τα εύκολα λόγια και τα ευχολόγια από τους ευαισθητούληδες (είτε δηλώνουν δήθεν φιλελεύθεροι, είτε "αλληλέγγυοι"), όταν οι μουσουλμάνοι αυτοί δεν εγκαθίστανται στην πόρτα τους σπιτιού τους και τα παιδιά τους δεν φοιτούν στα ιδιωτικά σχολεία που εκείνοι (οι ευαισθητούληδες) στέλνουν τα παιδιά τους. Από το πληκτρολόγιο και το μυαλουδάκι των εν λόγω, η πραγματικότητα του Ωραιοκάστρου και όλων των περιοχών (ακόμη και στο κέντρο των Αθηνών) που έχουν εγκατασταθεί οι δεκάδες χιλιάδες (οι οποίοι εννοείται ότι υπερβαίνουν τις επίσημες στατιστικές των 60.000) απέχει μακράν.
Ωραία είναι τα λόγια από απόσταση, Εκ του μακρόθεν όλα είναι απλά. Άσπρο - μαύρο. Φασίστες - Δημοκράτες. Ρατσιστές - ευαίσθητοι. Εκ του σύνεγγυς όμως ζορίζουν τα πράγματα.
Όταν η γειτονιά σου εν μία νυχτί αλλάζει - για πάντα - εθνολογική σύνθεση, δεν δικαιούσαι να αντιδράσεις και να διαμαρτυρηθείς δηλαδή;
Διότι αν σου απαγορεύουν να διαμαρτυρηθείς, τότε ναι, αυτός είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ