Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκάλυψη : Φάκελος Τζολί - Πώς ο Τσίπρας κέρδισε στα σημεία τον Μπραντ Πιτ


Φάκελος Τζολί: Πώς ο Τσίπρας κέρδισε στα σημεία τον Μπραντ Πιτ
Γράφει ο Μάκης Ρηγάτος
Γιατί η διάσημη ηθοποιός στο δίλημμα Μπραντ Πιτ ή Αλέξης Τσίπρας παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του δεύτερου.
Θα δυσκολευτείτε να το πιστέψετε, όμως είναι αλήθεια. Βγείτε έξω και κάντε μόνοι σας το τεστ. Ρωτήστε 100 γυναίκες όλων των ηλικιών, από δροσερά 18χρονα μέχρι τηλεθεάτριες του Γιώργου Αυτιά: «ποιον θα προτιμούσατε; Τον Πιτ ή τον Τσίπρα;». Οι 95 θα σας απαντούσαν «Τσίπρα», 4 Πιτ (επειδή θα νόμιζαν ότι είναι ο Παπαδάκος) και μία θα έλεγε «Όχι» (θεία του Κουτσούμπα).
Από την Tsipromania της εποχής δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και η Αντζελίνα Τζολί, η οποία έχει 5 καλούς λόγους για να προτιμήσει τον Αλέξη από τον κρασοπατέρα πρώην της.
1. Θα την κάνει βασίλισσα
Ο Ορέστης Μακρής που παριστάνει τον άντρα της το πολύ να της έπαιρνε μια βιλίτσα με 3 πισίνες (για να τις γεμίσει Belvedere να μπεκροπίνει). Ο Αλέξης απ’ την άλλη που ‘ναι πιο large και απ’ τον Σώρρα θα της έλεγε να γράψει σε μια κόλλα χαρτί τι επιθυμεί η ψυχάρα της (από νησί μέχρι χώρα) για να τα περάσει στο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και να της τα χαρίσει με ένα άρθρο και ένα νόμο στο προαύλιο της Βουλής. Και επειδή μπορεί, θα της καταργούσε και τον ΕΝΦΙΑ στα 35 ακίνητά της (δεν την χάλασε που ο Σταθάκης έχει 3 παραπάνω και χωρίς να κάνει την Lara Kroft)
2. Θα της λύσει με δημοψήφισμα όλα τα γυναικεία διλήμματά της
Όλες οι γυναίκες πριν την βραδινή έξοδο βρίσκονται σε τρίλημμα για το ρούχο που πρέπει να επιλέξουν (εκτός απ’ τις σαλονικές που φοράνε στολή εξόδου 24 ώρες το 24ωρο). Η Αντζελίνα ξέρει ότι με τον Αλέξη δεν θα ‘χει τέτοια ζητήματα. Παλιά έβαζε το μαύρο φουστάνι και ρώταγε τον κανάγια πρώην της πώς του φαίνεται και ο Γκοβού της έβδομης τέχνης που ‘χε πιει τον Βόσπορο της απαντούσε «Ποιο απ’ τα δυο;». Ο Αλέξης θα είναι κύριος. Με το που θα την δει αναποφάσιστη θα προκηρύξει δημοψήφισμα με ερώτημα: Ποιο απ’ τα δυο φουστάνια της Τζολί σας αρέσει περισσότερο; Το μαύρο ή το φούξια; Απαντήστε με ένα «ναι» ή «όχι».
3. Θα σαρώσει όλα τα δώρα της Μενεγάκη
Με τον κρασοκανάτα πρώην της το πολύ να κέρδιζε καμιά πρόσκληση για να κάνει το κοινό στην DeGeneres. Με τον Alexis αντίθετα θα βαρεθεί να μετράει δώρα. Θα γεμίσει το σπίτι της μποτάκια και κοτόπουλα Μιμίκος, που θα κερδίζει ο Καρανίκας από τη Μενεγάκη. Αν τα βάλει στη σειρά και τα μετράει τα βράδια αντί για προβατάκια θα κοιμάται σαν πουλάκι και χωρίς να χρειαστεί να της στείλει μήνυμα ο Alexis: «Γκόου του νάνι μάνταμ Λάρα, χι γοντ σεντ».
4. Θα δημοπρατήσει τις κινηματογραφικές άδειες για να μείνει χωρίς ρόλο η Άνιστον
Με τον Γιώργο Λιάρδα πρώην της, άντε να κέρδιζε κάνα ρολάκι από τη Μίλα Κούνις. Με τον Τσίπρα θα πάρει εργολαβία όλο το Χόλιγουντ. Με το που θα πει το «I do» θα δημοπρατήσει ο Αλέξης όλες τις κινηματογραφικές άδειες στο Αμέρικα. Θα κλείσει την 20th Century Fox, την Warner Bros και το λιοντάρι της Metro-Goldywn-Mayer θα το δώσει στον Καλογρίτσα για μασκότ στο βοσκοτόπι του. Για να ξαναδεί ρόλο η Άνιστον θα πρέπει να παίξει σε ταινία της Spentzos Film με τον Μάρκο Λεζέ και την Κατερίνα Γιουλάκη.
5. Θα την πηγαίνει στο ATM με το F16 του Καμμένου
Ο μπεκρή μεζές πρώην, της είχε για τις μετακινήσεις της ένα τζετ της πλάκας και ένα ελικόπτερο λες και ήταν ο Κώστας Μακεδόνας. Με τον Alexis θα ‘χει άλλα κόλπα το μενού. Θα του ζητάει παστίλιες και μαλλί της γριάς η Αντζελίνα και θα την πηγαίνει Μοναστηράκι μονόροδο με το προσωπικό F-16 του Καμμένου. Μετά θα το παρκάρει στην Άγκυρα (αφού την βομβαρδίσει πρώτα ο Καμμένος) για να σηκώσει λεφτά απ’ το ATM και η βραδιά θα κλείνει με προσκύνημα στη Σαλαμίνα και αναπαράσταση της ναυμαχίας (στο επιτραπέζιο του Φλαμπουράρη).