Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Βάλτε χιούμορ στη ζωή σας. Κάντε τον Αλέξη πρωθυπουργό



Από τον Μυστήριο
Επειδή ως γνωστόν, πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης, και επειδή κάποιοι κακοήθεις ισχυρίζονται ότι ο εν λόγω Αλέξης κρύβεται πίσω από λαϊκίστικους βερμπαλισμούς και κενολογίες, η λύση είναι μία και εξαιρετικά απλή.
Κύριοι των υπολοίπων κομμάτων έχοντας κατά νου την προφανή αίσθηση αφενός μεν του καθήκοντός σας προς την πατρίδα, αφετέρου δε του χιούμορ, παρακαλείστε όπως ΑΜΕΣΑ, συνασπισθείτε και ομονοείστε προκειμένου να εκλέξετε τον Αλέξη πρωθυπουργό.
Ιδίως εσείς κ. Παπαρήγα, παραμερίστε τις όποιες αντιπάθειες για αυτό το παλιόπαιδο τον ρεφορμιστή και δώστε χαρά σε όλους.
Να γελάσει επιτέλους το χειλάκι του ελληνικού λαού, αφού είναι απολύτως βέβαιο ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλήρως εφαρμόσιμο και κυρίως θα αποδώσει καρπούς.
Γιατί στερείτε από τον Έλληνα τη σωτηρία του;
Δώστε την ευκαιρία σε όλους να βιώσουν στην πράξη όσα ευαγγελίζεται ο Αλέξης και ο ΣΥΡΙΖΑ, αν βέβαια συμφωνήσουν οι καμιά τριανταριά συνιστώσες του.
Δώστε του την ευκαιρία να αποδείξει πόσο δίκιο έχει, όταν θα έχει καταγγείλει το Μνημόνιο και θα έχει διώξει την Τρόικα από την χώρα εν μία νυχτί.
Να αποδείξει, βρε αδερφέ, πως δεν έχουμε ανάγκη τα δανεικά για να πληρωθούν οι μισθοί και συντάξεις. Ότι υπάρχει πλεόνασμα του κράτους, που φθάνει όχι μόνο να θρέψει 1.000.000 δημοσίους υπαλλήλους, αλλά και για την πρόσληψη άλλων 100.000, όπως είχε προτείνει παλιότερα. Για να κινηθεί η αγορά...
Δώστε του την ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν έχουμε ανάγκη την Ευρώπη και ότι η δραχμή ήταν ωραιότερο νόμισμα από το ευρώ.
Να εφαρμόσει στην πράξη τις εξαγγελίες του συνεργάτη του κ. Στρατούλη περί δέσμευσης των τραπεζικών καταθέσεων προκειμένου να τα επενδύσουν οι επιχειρήσεις. Τώρα βέβαια, αν αποτύχουν οι αυτές επενδύσεις, είναι ένα ερώτημα πως θα επιστραφούν τα χρήματα στους καταθέτες. Εγώ ο φτωχός που να ξέρω, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το έχουν προβλέψει στο ΣΥΡΙΖΑ, δε μπορεί να το λένε έτσι, χωρίς να το έχουν σκεφτεί...
Κάντε το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση για να δούμε πόσα ακριβώς εκατομμύρια λαθρομετανάστες χωρά τελικά η Ελλάδα. Άλλα 3, άλλα 4 ή ακόμη και 10; Εξάλλου είναι και θέμα δικαιοσύνης. Δε μπορεί να έχει μαυρίσει μόνο το κέντρο των Αθηνών. Είναι άδικο. Να μαυρίσει και το κέντρο της Ν. Σμύρνης, των Τρικάλων και της Χίου.
Να αφοπλιστεί άμεσα η ΕΛ.ΑΣ. για να διευκολυνθεί τα μάλα η αναδιανομή του χρήματος. Επίσης να μη συλλαμβάνονται αδίκως και οι κουκουλοφόροι.
Να αφοπλιστούν και οι Ένοπλες Δυνάμεις. Ούτως ή άλλως, το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του.
Δώστε την ευκαιρία επιτέλους να αναγνωρίσουμε τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία να τελειώνουμε επιτέλους με αυτόν τον βραχνά. Βαρέθηκα. Να το παραδεχθούμε όσο και αν μας πονάει. Ο Μ. Αλέξανδρος ομιλούσε τη σλαβική. Αμάν με τους πατριδοκάπηλους.
Εμπιστευτείτε τον για να αποδείξει πόσο δίκιο έχουν όλοι αυτοί οι αναθεωρητές της ελληνικής ιστορίας, ότι το 1821 συντελέστηκε κοινωνική και μόνο επανάσταση. Εν ανάγκη να πάρει μεταγραφή και την κ. Ρεπούση από τη ΔΗΜ.ΑΡ., αν κολλήσει πουθενά με τη Μικρασιατική Καταστροφή. Να ξαναγραφεί η ιστορία απαλλαγμένη από εθνικισμούς. Οι Τούρκοι δεν σφάζανε, απλώς ήταν εκνευρισμένοι μερικές φορές.
Και άλλα πολλά επιτεύγματα θα προσφέρουν οι Συριζαίοι, που εγώ ο ταπεινός που να γνωρίζω.
Δώστε του την ευκαιρία να κυβερνήσει για να δούμε τελικά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος...
Γιατί απ' έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέμε...
Υ.Γ. Ειλικρινά, θα ήθελα να ξέρω, καθώς το αγνοώ πλήρως. Ο Αλέξης, αυτός ο νέος άνθρωπος που επιζητεί την ψήφο της γενιάς των σκληρά δοκιμαζομένων νέων, έχει ασκήσει επαγγελματική δραστηριότητα, ώστε να διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία για να τους εκπροσωπήσει επάξια; Γιατί ο κόσμος έχει αγανακτήσει με τους ανεπάγγελτους.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ