Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ για την Ελλάδα !!!



Από το Μυστήριο
Πρέπει να αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ. Αποκλείεται να έχουν παραιτηθεί πουθενά αλλού από μία κυβέρνηση τόσοι πολλοί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την ορκωμοσία της.
Για ακόμη μία φορά η Ελλάς έδειξε στους κουτόφραγκους τα φώτα της...
Η Κυβέρνηση αυτή μέσα σε ούτε 20 ημέρες από την ορκωμοσία της έχει πετύχει το μοναδικό "κατόρθωμα", γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να έχουν ήδη παραιτηθεί τρία από τα μέλη της!!
Τελευταίος σήμερα ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί λίγες ώρες μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση. Πότε πρόλαβε να διαφωνήσει με την διαμορφούμενη πολιτική της κυβερνήσεως, μόνο ένας θεός ξέρει...
Κρίσιμο είναι επίσης το ερώτημα, ποιος και γιατί τον ρώτησε κιόλας...
Και όλες αυτές οι παραιτήσεις πριν ακόμη ξεκινήσει η Κυβέρνηση να εφαρμόζει την πολιτική της. Δηλαδή, όταν κατά την υλοποίηση των αποφάσεών της θα τα βρει μετά βεβαιότητας σκούρα από τις αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο και τους δρόμους, τι θα κάνουν τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου; Θα πηδάνε από τα παράθυρα;
Δεν ξεκίνησε καλά η τρικομματική αυτή κυβέρνηση, καθόλου καλά. Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι σε κρίσιμα πόστα των υπουργείων - αιχμής θα παραμείνουν οι ίδιοι άνθρωποι που τοποθέτησε η προηγούμενη κυβέρνηση, οι οποίοι υιοθέτησαν και εφάρμοσαν την πλέον ακραία μνημονιακή - δουλοπρεπή πολιτική, τότε από αρχές Σεπτεμβρίου κιόλας θα αρχίσουν τα όργανα.
Αν δεν αλλάξει ριζικά και εκ βάθρων το μείγμα πολιτικής που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή, η χώρα δεν πρόκειται να ανακάμψει.
Το μήνυμα του αποτελέσματος των εκλογών της 17ης Ιουνίου ήταν σαφές σε όλους. Ναι στην Ευρώπη και στο Ευρώ, αλλά με ουσιαστική και άμεση αλλαγή των όρων του Μνημονίου. 
Όποιος δεν το κατάλαβε ή το αγνοήσει, αλοίμονό του...
Υ.Γ. 1ο. Ελπίζω ότι έστω και την ύστατη στιγμή, θα τους φωτίσει το Άγιο Πνεύμα, και δεν θα προβούν σε ένα από τα πλέον αντιλαϊκά και φορομπηχτικά μέτρα, ήτοι την εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης. Δηλαδή επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι ανίκανες και διεφθαρμένες να πατάξουν το λαθρεμπόριο πετρελαίου, πρέπει να την πληρώσει ο λαός; Είναι πλέον βέβαιο ότι αν τολμήσουν να εφαρμόσουν το εν λόγω μέτρο, η αντίδραση της κοινωνίας θα είναι δικαίως σκληρή. Τα περί κοινωνικών και γεωγραφικών κριτηρίων είναι για τα μικρά παιδάκια. Η χώρα θα παγώσει εξαιτίας τους...
Υ.Γ. 2ο. Απλώς ασχολίαστες οι δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας για την υποχρέωση τήρησης των δεσμεύσεων πρώτα και μετά η υποβολή αιτήματος αναδιαπραγμάτευσης...
Υ.Γ. 3ο. Το καλύτερο στοίχημα είναι να προβλέψεις σήμερα την σύνθεση της Κυβέρνησης στα τέλη Σεπτεμβρίου. Τρελά κέρδη σε περιμένουν!!!
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ