Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Όξω, ρεεεεεεεεεε!!!!


Από το Σεμνό & Ταπεινό
Μετά από μία εβδομάδα διαβίωσης μέσα στην μπόχα και τη δυσωδία, πληροφορηθήκαμε εμείς, οι κάφροι, ιθαγενείς, υπήκοοι αυτού του μπ….λου που λέγεται ελληνικό «κράτος», ότι οι κ.κ. «εργαζόμενοι» στους Ο.Τ.Α. ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ, αλλά έχουν κάνει κατάληψη στις χωματερές και στα αμαξοστάσια, εμποδίζοντας την αποκομιδή και μεταφορά των σκουπιδιών!!!
Τουτέστιν, οι «κύριοι» αυτοί φέρονται όλες αυτές τις ημέρες, που η Αθήνα βρωμάει και ζέχνει, ότι ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!!!
Και μετά, τους πείραξε ο Πάγκαλος που είπε «μαζί τα φάγαμε»...
Μάλιστα, κύριοι, ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΑΚΟΜΑ. Διότι φαγοπότι λέγεται, όταν πληρώνεσαι χωρίς να δουλεύεις. Όταν, υπό την επίφαση της κατάληψης, δεν δηλώνεις απεργός, αλλά πληρώνεσαι καθήμενος και «διαμαρτυρόμενος».
Αυτοί είναι οι κ.κ. συνδικαλισταράδες της πλάκας, οι «αγωνιστές» του γλυκού νερού...
Αναίσθητοι με όλη της σημασία της λέξεως, που τιμωρούν 4 εκατομμύρια πολίτες και πληρώνονται από πάνω!
Να τους χαίρεται, λοιπόν, το κυβερνών κόμμα (διότι δικά του δημιουργήματα είναι όλοι αυτοί).
Και όπως έλεγε ο αείμνηστος Παπαγιαννόπουλος: «Όξω, ρεεεεεεεεεε»!
Υ.Γ.: Συμφωνώ τα μάλα με το περιεχόμενο του άρθρου του Μάχιμου (μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε σύντροφε) «Όταν ο Ανδρέας ξεχαρβάλωσε την οικονομία» (http://ed-mysterious.blogspot.com/2011/10/blog-post_7280.html).
Διότι, δυστυχώς, η απαρχή της κατηφόρας ανάγεται στην κατάληψη της εξουσίας από τους πρασινοφρουρούς και την άλογη και λαϊκίστικη πολιτική του μέγα δημαγωγού.
Αλλά, όσο υπάρχουν ακόμα σ’ αυτόν τον τόπο «άνθρωποι» που ισχυρίζονται ότι «με τον Ανδρέα έφαγε ο κόσμος ψωμί» … δεν υπάρχει σωτηρία!!!
Όσο για το ποίος είναι ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών – Κωλοτούμπας Κουσελάς; Υπάλληλος (από το 1981 !) στην Εθνική Τράπεζα, «μόνιμος» συνδικαλιστής και πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στις Τράπεζες (ΟΤΟΕ) …. Άξιος ο μισθός του, λοιπόν!
Σεμνός & Ταπεινός